UNATC, „Uși deschise” spre mediul social

Date:

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din bucurești organizează ediția a XXII-a a programului „Uși Deschise”, între 7 și 9 aprilie. UNATC anunță că „își deschide larg porțile virtuale și invită pe toți cei interesați să se familiarizeze cu universul educațional al uneia dintre cele mai importante universități vocaționale din România. Evenimentul se va desfășura exclusiv online, pe canalul de YouTube UNATC”.

UNATC se recomandă prin performanțe ca „o instituţie publică de învăţământ superior recunoscută pe plan internațional. Prin programele sale, care pun accentul pe cercetare, inovație, diversitate și interdisciplinaritate, Universitatea le oferă studenților oportunitatea de a se specializa în domeniul teatrului și filmului, precum și în domenii mixte, la nivel de licență, master și doctorat. 

Cei care își doresc o carieră artistică în domeniul teatral, cinematografic sau media vor putea participa la cursurile de Actorie, Regie, Păpuși-Marionete, Coregrafie, Teatrologie, Scenografie, Jocuri teatrale, Vorbire și canto, Dezvoltarea proiectului cinematografic, Iluminarea portretului, Povești și sentimente prin sunet, Costum și spectacol și multe altele. Ateliere, proiecții de film, spectacole întregi și sesiuni de întrebări și răspunsuri vor completa parcursul celor trei zile.
UNATC încurajează participanții să experimenteze pentru trei zile viața de student în această comunitate artistică și să intre în dialog cu viitorii profesori și colegi.

Programul complet al evenimentului va fi public pe www.unatc.ro și pe pagina de Facebook UNATC. Participarea este gratuită”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...