Uşi deschise la UNATC

Date:

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” desfășoară în perioada 3-5 martie evenimentul „Uși deschise” (ediția a XXI-a), prin care îşi prezintă publicului larg şi potenţialilor parteneri şi candidaţi disponibilităţile academice, de creaţie şi cercetare, precum şi oferta educaţională.

După cum anunţă organizatorii, „cei pasionați de domeniul artistic sau curioși să afle cât mai multe din culisele facultăților de Teatru și Film pot să participe la ateliere și cursuri deschise de actorie, coregrafie, exerciții de regie-teatru, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei, cursuri interactive de scrimă, proiecții de film, workshop-uri de regie film și animație, expoziții de scenografie și întâlniri-dialog de teatrologie, management cultural și jurnalism teatral. Cu această ocazie, vor primi informații utile despre admitere și vor putea intra în dialog cu reputați profesori”.

De asemenea, în fiecare seară (ora 19), este programat câte un spectacol: „Ivanov” de A.P. Cehov, „Mizerabilii” de Victor Hugo, „Poveste furtunoasă” după I. L. Caragiale, „Frumoasa și bestia” după Jean-Marie Leprince de Beaumont.

Ușile se deschid vineri, 3 martie, ora 10, la sediul UNATC „I. L. Caragiale”, str. Matei Voievod, nr. 75-77, sector 2, București.

Programul evenimentului, pe www.unatc.ro, https://www.facebook.com/usideschiseofficialpage.

ECONOMISTUL este partener media.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...