Fondatorul celui de-al doilea cel mai mare blockchain din lume a recunoscut că nivelul ridicat al comisioanelor de pe platforma Ethereum reprezintă o provocare majoră. 

Fondatorul a recunoscut că acestea creează probleme de utilizare, în special în afara tranzacțiilor pur financiare. El a acuzat, de asemenea, propria rețea blockchain de probleme „sociale” care împiedică efectuarea unor schimbări tehnice importante. În plus, el a avertizat că rețeaua ar putea fi folosită de persoane rău intenționate, care urmăresc câștiguri personale. 

Astfel de declarații sunt îngrijorătoare venind partea fondatorului unei rețele importante precum Ethereum. Dar, în cele din urmă, o mare parte din funcțiile rețelei scapă acum de sub controlul lui Buterin, aceasta fiind gestionată așa cum a fost concepută să fie, descentralizat. Sunt în lucru actualizări majore pentru a îmbunătăți aspectei precum comisioanele și miza. Acest lucru ar putea avea un impact pozitiv asupra prețului, pe măsură ce comisioanele scad, iar tokenul devine deflaționist. 

DISTRIBUIȚI
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.