VTEX: TETRIX este recunoscut de Guinness World Records ca fiind cel mai mare concurs dedicat studiilor de business

Date:

Concursul universitar TETRIX, promovat de VTEX,  a fost recunoscut recent de către Guinness World Records (GWR) ca fiind cel mai mare concurs dedicat studiilor de business, înregistrând un număr de participări record în 2021. Desfășurată în perioada aprilie-octombrie, cea de-a treia ediție a avut peste 154.000 de participanți din 84 de țări, iar dintre aceștia, 67.972 de participanți au încheiat prima etapă de testare. Etapele finale au fost organizate în Brazilia, bucurându-se de un număr de 24 de finaliști de 8 naționalități diferite, creând astfel un mediu social diversificat, prin multitudinea de etnii și culturi.

Competiția își propune să inspire tinerele talente să afle mai multe despre comerțul digital și să le ofere diferite oportunități de carieră. Concursul a constat în 100 de întrebări și a fost împărțit în 5 etape. Câștigătoarea anului 2021, studenta din Chile Francisca Avaria, a primit drept premiu o excursie pe cinci continente, pentru a vizita mari companii de tehnologie și pentru a participa la cursuri despre tehnologie și transformare digitală. Nívea Virgolino, din Brazilia, a ocupat cea de-a doua poziție, iar Nikita Machigani, din India, pe cea de-a treia. Merită menționat faptul că, în această ediție, femeile au reprezentat peste 64% dintre participanți.

„Cu patru ani în urmă, când am lansat TETRIX ca program educațional care își propunea să încurajeze tinerele talente să urmeze o carieră în mediul digital, nu știam ce urma să realizăm. Acum suntem onorați să fim recunoscuți oficial de Guinness World Records drept cel mai mare concurs dedicat studiilor de business. Știm cât de important este să încurajăm aceste talente, pentru că industria digitală poate aduce echilibru într-o lume dezechilibrată și, de asemenea, poate contribui la dezvoltarea comunităților”, susține Mariano Gomide de Faria, fondator și co-CEO VTEX.

„Suntem mândri că putem contribui la pregătirea studenților care își doresc o carieră în mediul digital. Succesul competiției TETRIX demonstrează interesul tinerilor din întreaga lume pentru joburile viitorului și importanța unui astfel de program care să ducă la accelerarea transformării digitale”, declară Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales VP în cadrul VTEX.

Promovat de VTEX, o platformă enterprise de comerț digital destinată brandurilor și retailerilor, și sponsorizat de ACCT, AWS, Ecomsur, Elo, FGV-EAESP și Vinneren, concursul încurajează ecosistemul digital, dezvoltând astfel o rețea valoroasă a talentelor pregătite pentru viitor. De asemenea, companiile respective au acces direct la participanții care se fac remarcați, în vederea unor viitoare angajări.

Înscrierile pentru concursul din anul 2022 au început acum pe tetrixchallenge.com.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor

TikTok este o platformă de divertisment susținută de creativitatea,...

Colliers: 2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piața de investiții din România

Tranzacțiile au depășit 1,25 miliarde de euro, capitalul românesc...

Cum facem posibilă victoria Ucrainei

| de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene.

Studiu: Oamenii devin mai precauți atunci când fac cumpărături, iar achizițiile spontane devin din ce în ce mai rare

Starcom România lansează cea de-a noua ediție a compendiumului...