Wellbeing pentru angajați și deduceri fiscale pentru companii

Date:

Compania 7card, caracterizat ca „liderul sectorului de corporate wellbeing din România”, anunță programul „Prima Sută”, prin care „își propune să susțină companiile în crearea de programe dedicate bunăstării angajaților. 

Prin această proiect, 7card încurajează utilizarea facilității fiscale, conform căreia, în 2024, cheltuielile angajatorilor cu beneficii oferite angajaților pentru accesarea facilităților sportive și fitness, în limita a 100 euro/angajat/an, sunt scutite de taxe”. 

Dan Moraru, Country Lead 7card: „S-a vorbit foarte mult despre aceasta facilitate fiscală și despre valoarea pe care companiile o pot deduce, multe voci declarându-se nemulțumite de scăderea plafonului de la 400 de euro, la 100 de euro. Ce propunem noi, prin acest proiect, este o schimbare a perspectivei: Avem totuși un plafon de 100 euro (în 2022 plafonul era 0), haideți să îl folosim! Rolul nostru, ca lideri ai industriei, este să le arătăm companiilor cum pot maximiza aceste sume pentru a crea programe cu adevărat generatoare de valoare, atât pentru ele, cât și pentru angajații lor.”

7card subliniază că „își asumă rolul de partener alături de care organizațiile pot implementa programe complete de wellbeing pentru angajați, care să ia în considerare nevoile și prioritățile acestora, cât și bugetele disponibile. 

Toți angajații, din toate domeniile, au nevoie de o implicare reală din partea angajatorilor, într-o manieră consecventă, care să le faciliteze menținerea echilibrului  dintre viața personală și cea profesională. Aici intervine 7card, pentru că printr-o abordare integrată, putem să susținem angajatorii să-și păstreze promisiunea și putem să le oferim angajaților un pachet complet: resurse pentru învățare și motivație, sprijin constant în proces, acces la centre și activități sportive și de bunăstare.”

Inițiatorii precizează că „programul Prima Sută conține pași și acțiuni concrete ce sprijină integral provocările companiilor, prin expertiză sau resurse care le lipsesc angajatorilor. 7card propune astfel un set strategic de instrumente ce completează acest buget deductibil de 100 de euro și îi maximizează impactul. Proiectul aduce cu sine o echipă dedicată pentru implementare, consultanță în gestionarea bugetului de investiții și peste 100 de pachete personalizate de gratuități pentru angajați, acces la aplicații digitale și săli de fitness, precum și  programe pentru încurajarea stării de bine a angajaților. Astfel, companiile beneficiază de o abordare testată, care generează return-on-investment și care transformă astfel de inițiative în adevărate exemple de bune practici, la nivel de politici interne. 

Programul Prima Sută este conceput pentru a se adapta tuturor preocupărilor departamentelor de HR, iar mai multe detalii pot fi găsite pe pagina https://7card.ro/primasuta/.

7card este definită ca „singura soluție completă de wellbeing din România, pentru companii și angajații lor. Un serviciu care oferă acces la cea mai largă varietate de activități de relaxare și sport, disponibile în aplicația 7card și care ajută companiile să joace un rol semnificativ în asigurarea bunăstării angajaților lor,  prin programul corporativ de wellbeing. 

Prin intermediul aplicației 7card angajații au acces la peste 530 de centre de fitness, yoga, pilates, piscine, studiouri de dans sau escaladă, plus alte 30 de activități. De asemenea utilizatorii 7card au acces la programe de wellbeing care oferă consiliere, programe de nutriție, mindfulness, educație de wellbeing care pot fi continuate și în perioadele de pauză de la activitatea de fitness, pentru a susține călătoria lor de wellbeing.  

Cu peste 12 ani de activitate, 7card susține peste 250.000 de angajați din peste 1.500 de companii în 57 de orașe din România, din toate domeniile de activitate și toate dimensiunile, să își construiască programul ideal de wellbeing. 

În ianuarie 2022, 7card a fost achiziționat de către Gympass, operatorul global #1 în servicii de corporate wellbeing, cu operațiuni în 11 țări din America de Nord și Centrală, America de Sud și Europa. 

Mai multe detalii:  https://7card.ro/ și https://gympass.com/en-us/”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate