Ziua Recrutării la Bosch, judeţul Cluj

Date:

Bosch organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, la 13 aprilie, în campusul fabricii de Automotive Electronics de la Jucu, unde produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort. Cu acest prilej, se desfăşoară Ziua Recrutării, cu „interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de material și tehnicieni mentenanță”.

Înscrierile pentru participare se fac până la 10 aprilie, la telefon 021.204.88.00, orele 09.00-18.00. Persoanele care nu reușesc să participe la eveniment, dar își doresc să participe la interviurile de angajare organizate pot solicita o programare la numărul de telefon 0799.09.90.90, în fiecare zi de luni și joi.

Totodată, fabrica Bosch din Cluj anunţă că „deschide poziții pentru ingineri de planificare producție, responsabili pentru gestionarea lansării proiectelor, precum și programatori de PLC (Echipamente automate de comandă și control) și programator C#. În plus, Bosch își mărește echipa de specialiști pentru instruirea celor peste 80 de elevi înscriși în prezent, în programul Școala Duală Bosch, deschis în anul 2013”. Înscrierile pentru anul școlar 2019-2020 la Şcoala Duală Bosch vor începe în iunie 2019.

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante la Bosch Cluj, pe site-ul companiei, www.bosch-career.ro.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...