Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția FAN Courier-SLS Cargo

Date:

FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, preia pachetul majoritar al operatorului de transport și logistică SLS Cargo, companie antreprenorială integral românească în domeniul freight forwarding. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția în termenii și condițiile stabilite de cei doi parteneri, anunțată în noiembrie 2019. Adrian Mihai, managing partner FAN Courier, anunță că „deja s-au făcut primii pași pe drumul integrării. Modificările din acționariat au fost deja operate la Registrul Comerțului, intrăm în perioada de creionare a planurilor viitoare. Tranzacția este un parteneriat generat de obiective commune, pe care ne propunem să le atingem folosindu-ne de resurse comune”.

Mihai Stoica, fondatorul SLS Cargo, subliniază: „Să înveți de la cei mai buni este cea mai importantă lecție pe care am înțeles-o și pe care am decis să o aplic ca antreprenor. De aceea, consider intrarea FAN Courier în acționariatul SLS Cargo ca fiind o infuzie de know – how și experiență antreprenorială mai mult decât o tranzacție clasică”.

Contractul dintre părți prevede că „SLS Cargo va continua să funcționeze sub brand propriu, fără a fi absorbită de FAN Courier. Fondatorul companiei își menține calitatea de acționar și CEO, o decizie similară fiind asumată și pentru echipa de top management a operatorului de freight forwarding. Noul board SLS Cargo urmează să decidă în perioada următoare planurile de dezvoltare pe termen mediu și lung, ținând cont de actualul context economic”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Eficienta Energetică în viața oamenilor din perspectiva anilor 2050

Într-o lume din ce în ce mai limitată în...

Acționarii One United Properties au aprobat plata unui dividend în valoare de 75,9 milioane de lei pentru anul financiar 2023

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator...

Peste o mie de joburi remote disponibile în industria tech

Startup-ul inovator nPloy din Europa Centrală și de Est...