Simon Peters, analist în domeniul criptoactivelor
al platformei de investiții eToro:

Capitalizarea totală a pieței criptoactivelor a atins un nou maxim de peste 2 trilioane de dolari, mai valoroasă decât orice companie listată la nivel global, cu excepția Apple.

Plafonul de piață al tuturor criptoactivelor a depășit ieri 2 trilioane de dolari, potrivit celor mai importante surse de monitorizare a criptoactivelor precum CoinGecko. Saltul deasupra companiilor, inclusiv Saudi Aramco – a doua cea mai mare companie din lume după capitalizarea de piață – vine după o creștere recentă a prețului pentru multe criptoactive majore, inclusiv bitcoin și ethereum, cele mai mari dintre ele.

_________________

Despre eToro

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Atenționare privind exonerarea de răspundere

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.

DISTRIBUIȚI