Fonduri europene pentru IMM-uri 2021-2027, la Craiova

Date:

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest, cu sprijinul BCR, a organizat la Craiova, al șaselea eveniment „Fonduri europene pentru IMM-URI 2021-2027”, înscris în seria „Invest in”, program de promovare a oportunităţilor de finanțare și dezvoltare la nivel regional.

Peste 200 de antreprenori au dezbătut principalele oportunități de finantare și dezvoltare a mediului de afaceri la nivelul regiunii Sud-Vest. Au fost prezentate programele PNRR, IMM Prod, Garant Construct, Start-up Nation, Programul de Microindustrializare, Electric UP, precum și alte proiecte pentru IMM-uri în domeniile digitalizării, transformării digitale, specializării inteligente, internationalizării.

Speakerii reunii au fost: Florin Jianu – preşedintele CNIPMMR, Ioan Marcel Boloș – ministrul investițiilor și proiectelor europene (online), Dorin-Cosmin Vasile – președinte Consiliul Județean Dolj, Mariana-Venera Popescu – subprefect, Instituția Prefectului Județul Dolj, Ștefan Cătălin Catană – director general interimar al ADR Sud-Vest, Oana Bâra – Head of Financing Programs BCR, Dumitru Nancu – director general al FNGCIMM, Gabriel Vlăduț – director al IPA CIFATT Craiova, Daniel-Cristian Anuța – director Eexecutiv al AIMMAIPE Craiova, Valentin Cristea – preşedintele Asociației Federația Patronatelor din Regiunea Oltenia (moderator).

Florin Jianu, președintele CNIPMMR: „Suntem la al șaselea eveniment din seria Invest In în care vorbim despre fondurile europene și exact cum s-a întâmplat și la celelalte evenimente, interesul antreprenorilor pentru acest subiect este ridicat. Pentru finanțări este o perioadă dificilă pe care noi, la CNIPMMR o tratăm cu responsabilitate și profesionalism. Am trei vești pentru antreprenorii prezenți astăzi: 1) S-a lansat oficial măsura 4.1.1 o măsură extrem de așteptată de mediul de afaceri ce va avea 2 compenente, una care se referă la sectorul educației, sănătății și asistenței sociale și una ce va acoperi domenii vaste de activitate de la industrie, comerț sau turism; 2) Pentru a exista un echilibru în regiune, va fi înființată o reprezentanță FNGCIMM și în Slatina; 3) Programele de garantare pe care antreprenorii le cunosc deja, vor avea continuitate și vor trece pe cadrul Ucraina.“

Foto: CNIPMMR 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Luna mai – luna promovării economiei sociale

Luna mai este dedicată promovării economiei sociale, anunță Agenția...

Donație de alimente a clienților Lidl pentru comunități defavorizate 

Compania Lidl România anunță că, în colaborare cu rețeaua...

Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) alege un nou vicepreședinte

Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) are plăcerea...