Primul restaurant Doripesco în sistem de franciză

Date:

Compania Doripesco deschide la 12 iulie primul restaurant în sistem de franciză, Vinno Doripesco, în zona centrală a Brașovului, str. Lucian Blaga, nr. 8: „Noul restaurant va pune la dispoziția clienților preparate pescărești, delicioasele specialități cu care aceștia s-au obișnuit deja în restaurantele Doripesco – saramura de crap sau păstrăv, platourile pescărești, gulașul din pește, precum și alte rețete savuroase”. 

Ruxandra Coc, director executiv al companiei Doripesco SA: „Obiectivele noastre pe ramură de turism vizează expansiunea restaurantelor Doripesco sub formă de franciză la nivel național. Planurile de extindere a francizei Doripesco vizează inaugurarea a noi locații în fiecare oraș al României, pentru a oferi clienților bucuria de a savura preparatele Doripesco oriunde în țară.”

La a XVI-a ediţie a Galei Excelenţei în Afaceri, organizate de Camera de Comerț și Industrie a României, au fost premiate trei companii din cadrul Grupului Doripesco: Doripesco Prod, Doripesco SA și Doripesco Construct. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...