Primul restaurant Doripesco în sistem de franciză

Date:

Compania Doripesco deschide la 12 iulie primul restaurant în sistem de franciză, Vinno Doripesco, în zona centrală a Brașovului, str. Lucian Blaga, nr. 8: „Noul restaurant va pune la dispoziția clienților preparate pescărești, delicioasele specialități cu care aceștia s-au obișnuit deja în restaurantele Doripesco – saramura de crap sau păstrăv, platourile pescărești, gulașul din pește, precum și alte rețete savuroase”. 

Ruxandra Coc, director executiv al companiei Doripesco SA: „Obiectivele noastre pe ramură de turism vizează expansiunea restaurantelor Doripesco sub formă de franciză la nivel național. Planurile de extindere a francizei Doripesco vizează inaugurarea a noi locații în fiecare oraș al României, pentru a oferi clienților bucuria de a savura preparatele Doripesco oriunde în țară.”

La a XVI-a ediţie a Galei Excelenţei în Afaceri, organizate de Camera de Comerț și Industrie a României, au fost premiate trei companii din cadrul Grupului Doripesco: Doripesco Prod, Doripesco SA și Doripesco Construct. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Codul Român al Sustenabilității, instrument de management strategic

Codul Român al Sustenabilității, instrumentul de management strategic oferit...

ROMGAZ, cel mai mare producător și furnizor de gaze naturale din România, devine Membru Asociat al ARIR

ARIR (Asociația Română pentru Relația cu Investitorii), promotorul conceptului...

Incoterms 2020 la CCIR– Noutăți, provocări şi oportunități

24 mai @ 09:30 - 15:30 Regulile ICC Incoterms® referitoare la utilizarea...