Înscrierile pentru The Circle sunt deschise până pe 11 iulie; programul va ajuta 60 de participanți din Spania, Italia și România să își întărească reziliența în contexte disruptive precum cel al pandemiei. The Circle va dezvolta abilități antreprenoriale, digitale și de gândire creativă în business, cu atenție specială pentru sustenabilitate, wellbeing și internaționalizare. Activitățile au loc atât online cât și fizic, găzduite de fiecare partener: Impact Hub Bucharest și Zitec în România, Impact Hub Madrid în Spania și Matera Hub în Italia. The Circle este cofinanțat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Programul va susține 60 de participanți în dezvoltarea a trei tipuri de abilități: antreprenoriale, digitale și de gândire creativă în business; cu atenție specială pentru sustenabilitate, wellbeing și internaționalizare, în contextul postpandemic care a adus în prim-plan nevoia de reziliență și inovație.

60 DE LOCURI, CU ÎNSCRIERI PÂNĂ PE 11 IULIE

Aplicațiile sunt deschise până pe 11 iulie 2021, pentru freelanceri și antreprenori din România, Spania și Italia. Programul va accepta 60 de participanți în total: 30 din industrii creative + 30 din orice altă industrie, și țintește o plajă largă de stadii de dezvoltare de business, de la ideație la scalare. The Circle conține și o componentă importantă de diversitate, propunându-și să includă cel puțin 20 de participanți femei și cel puțin 5 participanți din comunități defavorizate – minorități, imigranți, refugiați.
Participarea este gratuită pentru toți participanții. În plus, The Circle va oferi și opțiuni de acoperire a costurilor de călătorie celor aleși pentru activități internaționale. Înscrierile se desfășoară pe www.jointhecircle.eu.

Varianta integrală a articolului este disponibilă doar pe bază de abonament

DISTRIBUIȚI