Expo Drink & Wine 2017 – o incursiune în lumea rafinată a băuturilor!

Date:

Pavilionul Central Romexpo găzduiește între 25 și 29 octombrie Expo Drink & Wine, unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice și non-alcoolice din România!

Evenimentul va reuni producători tradiționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de bere, rom, șampanie și nu numai.

Expo Drink & Wine nu înseamnă doar vinuri și băuturi alcoolice. De o atenție deosebită se bucură și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea și ceaiuri, dar și cei din domeniul apelor plate și minerale.

În cadrul Expo Drink & Wine vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta diferitele sortimente de băuturi, dar și de a afla secretele de producție a băuturilor și derivatelor lor de la specialiști ai companiilor din: România, Spania, Grecia, Serbia, Bulgaria, Italia, Austria și Germania.

Expo Drink & Wine reprezintă un punct de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu marile companii producătoare și distribuitoare de băuturi alcoolice și nealcoolice, care își bazează businessul pe tehnologii avansate, dar și pentru cei fascinați de micile afaceri de familie cu tradiție în domeniu și de realizarea băuturilor din produse ecologice, prin metode transmise din generație în generație.

Varietatea sortimentelor și gusturilor definește ediția 2017 a Expo Drink & Wine. Sunt prezente companii care ridică producția vinului la rang de artă, utilizând cele mai avansate tehnici, cu ajutorul celor mai buni enologi.

De la Expo Drink & Wine nu vor lipsi sortimente de uleiuri, oțeturi și siropuri din struguri, diferite tipuri de cafea organică și ceai, multe dintre produse fiind premiate de către instituțiile internaționale de profil.

Pasionații de mijloacele de producție artizanale vor putea intra în contact cu câteva din companiile care folosesc ultimele tehnologii de producere a berii în mod artizanal!
Producătorii de bere artizanală oferă consiliere, pe parcursul târgului, de la alegerea echipamentului adecvat, până la mentenanță și suport tehnic după punerea în funcțiune.

Expo Drink & Wine se desfășoară concomitent cu alte două evenimente cu tematici complementare: INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, conceput și organizat de Romexpo în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și desfășurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târg internațional pentru industria alimentară.

Programul de vizitare al târgurilor:

25-28 octombrie (Miercuri – Sâmbătă), între orele 10.00 și 18.00
29 octombrie (Duminică), între orele 10.00 și 16.00

Bilet intrare:
Adulți și studenți: 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziționate și online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home

Alte informații despre eveniment pot fi obținute prin intermediul: www.targdevinuri.ro
[email protected]
Expo Drink & Wine Romexpo

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează a șasea ediție a evenimentului FORUMUL ROMÂNIA DIGITALĂ

Financial Intelligence, cu sprijinul Directoratului Național de Securitate Cibernetică...

O nouă provocare pentru Green Deal  

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Studiu: 38% din românii care își împart cheltuielile cu partenerul sau familia nu își monitorizează plățile

38% dintre românii care își împart cheltuielile cu partenerul...