Invazia giganților

Date:

CELE MAI MARI ȘI MAI FRUMOASE EXPONATE DIN PIESE LEGO® DIN EUROPA
ȘI FUN PARK – ZONA DE JOACĂ

CEA MAI MARE EXPOZIȚIE DE CONSTRUCȚII DIN PIESE LEGO®

Grand Arena Shopping Mall București din 20.10.2018,
până la 24.02.2019

INVAZIA GIGANȚILOR este tema centrală a Expoziției Internaționale de Construcții din Piese Lego®. Expoziția, fără precedent, impresionează prin anvergură și prin scara modelelor prezentate.
„Unele modele sunt gigantice la propriu, prin dimensiune. Altele, sunt gigantice în sens simbolic. Cea mai mare construcție are 11 metri lungime și a presupus utilizarea unui milion de piese Lego®. Pe lângă modelele gigantice, în cadrul acestei expoziții, prezentăm figuri realizate la scară 1:1 ale unor personalități din lumea sportului, culturii, filmului, deci giganți în domeniul lor de activitate” – relatează organizatorul expoziției, Rafał Szymański. „Pentru că încă de la început ne-am gândit să creăm UN EVENIMENT FĂRĂ PRECEDENT cu piese Lego®, a fost necesar să aducem laolaltă cele mai bune exponate din multe țări europene” – adaugă acesta.

12 zone tematice, aproape 3.000 de metri pătrați

Cel mai mare avion din lume, realizat dintr-un milion de piese Lego®
Macheta avionului Boeing 747 special pregătit pentru călătoriile președintelui SUA este realizată dintr-un milion de piese Lego®, la scară 1:7. Avionul are o lungime de aproape 11 metri, o anvergură a aripilor de aproximativ 10 metri și o înălțime de aproape 3 metri.
Vizitatorii vor putea arunca o privire în interiorul avionului și vor putea viziona scene istorice imortalizate în piese Lego®, având ca protagoniști unii dintre cei mai importanți oameni din Statele Unite.Gotham City2

batmobileBatmobilul, vehiculul eroului din seria de filme Batman™

O mare atracție pentru fanii supereroilor – reconstrucția vehiculului de 7 metri lungime aparținând lui Batman™. Batmobilul, construit din 900.000 de piese Lego®, vine la pachet cu Batman™, construit la scară 1:1. Orașul Gotham City, în variantă uriașă, reprezintă o completare a poveștii lui Batman. Mașina lui Batman™, aflată în mers, grota eroului, blocul zgârie-nori Wayne Tower și trenurile pornite și operate cu ajutorul unui buton reprezintă doar o parte a acestei impresionante machete interactive, construite din 500.000 de piese Lego®.

Hellicarrier2Helicarrier

Portavionul zburător fictiv al agenției de apărare S.H.I.E.L.D., cunoscut din benzile desenate americane și din filmele cu supereroi, reprezintă încă o construcție remarcabilă, cu lungimea de peste 5 metri.

 

Human Body2Human Body – o lecție atipică de biologie

Modele fascinante – care prezintă structura sistemelor și organelor interne umane – permit celor mici să descopere cum funcționează organismul, iar adulților le oferă prilejul să-și verifice cunoștințele de anatomie și fiziologie a omului. Exponatele din piese Lego® fac învățarea mai ușoară și mai plăcută. Sunt expuse construcții ale organelor umane de bază, cum ar fi creierul și inima, precum și sistemul respirator, sistemul digestiv și cel osos.

 

Cel mai înalt om din istorie

Reconstrucția celui mai înalt om din istorie, care avea o înălțime de 2,72 m, Robert Wadlow. Pentru construirea acestei figuri la scară 1:1 nu a fost folosit un cadru de susținere la interior. Modelul este realizat exclusiv din 100.000 de piese Lego®.

 

Martina Navrátilova

Figura tenismenei, una dintre cele mai strălucite reprezentante ale stelelor sportului, a fost confecționată din 50.000 de piese Lego®. Silueta remarcabilei cehoaice, care ocupă locul al doilea în clasamentul jucătorilor de tenis din toate timpurile, a fost realizată în cele mai mici detalii. Figura are o înălțime de 1,73 m și reprezintă sportiva într-un costum tipic de tenis, purtând ochelarii de aur caracteristici.

 

Zona Uriașă Star Wars®

În București, organizatorii au pregătit o zonă dedicată Star Wars®. Fanii Star Wars® pot admira peste 100 de modele inspirate de cea mai faimoasă saga din lume. Star Wars® District este o colecție bogată de exponate originale, care ilustrează cele mai cunoscute scene, personaje, nave, arme, baze și bătălii din această serie iconică.

 

Star Destroyer

Perla expoziției și cel mai important model al zonei Star Wars® este construcția inovatoare, cu drepturi de autor, care prezintă una dintre cele mai de temut nave spațiale din seria Star Wars®. Modelul original impresionează prin dimensiune și atenția acordată detaliilor.
Dimensiuni: lungime: 202 cm, lățime: 125 cm, înălțime: 58 cm. Greutate: peste 50 kg.

 

Zona basmelor

O zonă minunată, plină de culoare și bucurie, ca-n basme, îi așteaptă pe cei mai mici și pe cei mari, deopotrivă. Printre multe surprize, vizitatorii sunt invitați în tărâmul fermecat al poneilor, pe insula paradisiacă din filmul Angry Birds și în lumea misterioasă și magică a lui Alice în Țara Minunilor.

AliceZona fantasy

Lumea magiei și ficțiunii cunoscută nouă din jocuri și filme este ilustrată cu ajutorul pieselor Lego®. Descoperiți regate fantastice ale elfilor, ale altor creaturi, pirați spațiali și multe altele în departamentul fantasy! Vino și vezi bătăliile nesfârșite dintre bine și rău.

 

Pony

Supereroi

Figurile supereroilor oferă reprezentări de neuitat. Vizitatorii pot admira replici la scară 1:1 ale binecunoscutelor personaje din filmele de la Hollywood: Spiderman™, Iron Man™ și Hulk™, ultimul în varianta de 2,5 metri.Spiderman

Cultură

Din piese Lego® am creat nu doar personaje fictive, ci și un artist celebru: compozitorul german Johann Sebastian Bach, unul dintre cei mai iluștri reprezentanți ai muzicii baroce, construit la scară reală.

Fun Park

Fun Park Loc de joacă cu piese LEGO

Expoziția Internațională de Construcții din Piese LEGO® oferă atât copiilor, cât și adulților posibilitatea de a se juca. În spațiul special amenajat de 500 mp al Fun Park se află zona Duplo®, mese destinate jocurilor cu piese LEGO®, un spațiu cu megapiese, destinat creării de structuri uriașe, și multe alte atracții. În București, puteți chiar să „pictați” și să „scrieți” cu piese, iar mașinile construite de copii pot fi testate pe toboganul auto sau pe piste special amenajate.

 
Pentru mai multe detalii și vânzări de bilete online, vizitați site-ul http://InvaziaGigantilor.ro/
Vă așteptăm cu drag!

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea Patronatului pentru Dezvoltare Durabilă România – Republica Moldova

A fost lansat Patronatul pentru Dezvoltare Durabilă România –...

Sisteme de urmărire în timp real a expedițiilor pe fondul conflictului din regiunea Mării Roșii 

Casa de expediții Gopet România raportează „o serie de...

Va conduce economia SUA creșterea globală în acest an?

| de Mohamed A. El-Erian, președinte al Colegiului Queens de la Universitatea din Cambridge