La mulți ani, România!

Date:

Ziua Națională se întâmplă nu doar când drapelele sunt arborate și forțele armate își cinstesc menirea, ci în fiecare zi în care gândim românește și acționăm responsabil pentru viitorul României. Nu cred să existe reguli generale în acest sens, însă buna-credință este probabil cea mai de încredere călăuză pe drumul devenirii noastre.
1 Decembrie strălucește în istoria zbuciumată a României, dar sărbătorirea Zilei naționale vorbește mereu și despre viitor, despre destinul european al unei Românii prospere, care se dezvoltă în pace și se afirmă ca partener de încredere în regiune și în lume, chiar dacă prezentul nu răspunde niciodată pe deplin aspirațiilor noastre privind viitorul țării.
La mulți ani, România!.

Foto: Administrația Prezidențială

Cosmin Marinescu
Cosmin Marinescu
Cosmin Marinescu este economist român, profesor universitar de economie în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Pe data de 22 decembrie 2014, Marinescu a fost numit Consilier Prezidențial pe probleme de politici economice și sociale al Președintelui României. Anterior, el a ocupat funcția de Consilier al Ministrului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri (în 2012) și pe cea de Consilier al Ministrului Finanțelor Publice (în 2013). El este, de asemenea, fondatorul Centrului pentru Economie și Libertate - ECOL, o inițiativă educațională și de cercetare care își propune promovarea principiilor democrației și ale libertății economice

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...