Alfa Software: venituri cu 30,7% mai mari în 2023, profitul net crește cu 43,3% 

Date:

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business în ascensiune din Transilvania, a încheiat anul 2023 cu venituri cu 30,7% mai mari, și dacă vorbim în cifre concrete, ele depășesc 3,6 milioane de Euro.

În plus, compania a înregistrat o accelerare a profitului net, mai mare cu 43,3% față de anul anterior, ce depășește, la rândul său, 1,33 milioane Euro.

„Pentru companiile românești, digitalizarea deja nu mai începe de la firul ierbii, ci s-a ajuns într-o etapă în care contează semnificativ personalizarea soluției ERP, viteza de adaptare a sistemelor la strategiile de creștere și înțelegerea efectivă a nevoilor fiecărui business. Aceste lucruri se văd și în rezultatele pe care le-am înregistrat în 2023, dar se și mențin în datele pe care le avem la finalul primului trimestru din acest an, când veniturile se mențin pe o tendință crescătoare, cu un plus de 20%”, declară Cristian Gabriel Pavel, CEO Alfa Software.

Reprezentanții companiei consideră că nevoia acută de digitalizare a companiilor din România, esențială pentru a ramane relevante în piață la nivel de costuri, calitate și eficiență, dar și programele de digitalizare a IMM-urilor și lansarea E-Facturii sunt printre principalii factori ce accelerează digitalizarea și adopția soluțiilor ERP în piață.

„Printre principalele tendințe pe care le-am observat, atât anul trecut dar și în primele luni ale lui 2024, observăm o mai ușoară adopție a tehnologiilor noi, îmbrățișarea conceptului de companii paperless și alocarea unor bugete anuale ceva mai consistente pentru digitalizare”, adaugă Pavel.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...