Bozankaya continuă producerea tramvaielor și livrarea garniturilor către orașele din România, în pofida seismelor din Turcia

Date:

Bozankaya, producătorul turc de mijloace de transport ecologice, continuă producerea și livrarea vehiculelor în toate regiunile, inclusiv către municipalitățile din România, în pofidaseismelor din provincia Kahramanmaraş care au provocat distrugeri pe scară largă și au afectat aproximativ 10 orașe.

Pe 14 februarie a ajuns cel de-al 16-lea tramvai Bozankaya în Timișoara, urmând ca ultimele trei tramvaie din lot să ajungă și în Iași. Acestea vor fi livrate corespunzător la datele programate.

Întrucât unitatea de producție a companiei Bozankaya se află în Ankara, facilitățile de producție nu au fost afectate. După cutremur, mai multe țări și-au trimis echipele de căutare și salvare către zonele afectate, inclusiv autoritățile din România. Faptul că românii ne sunt alături ne bucură nespus și prețuim curajul și implicarea de care au dat dovadă  în ultimele zile”, a declarat Aytunç Günay, președintele Consiliului de Administrație al companiei Bozankaya.

De asemenea, multe companii naționale și internaționale au demarat campanii umanitare pentru a veni în ajutor victimelor. Bozankaya a trimis un camion cu produse de primă necesitate, prin care haine, saci de dormit, produse de igienă și alimente neperisabile. Compania a produs, de asemenea, sobe de încălzire pentru victimele cutremurelor, deși acestea nu sunt incluse în gama sa de produse.

În continuare, producătorul de material rulant subliniază că nici lanțul de  aprovizionare și nici căile de transport ale companiei nu au fost afectate în urma seismului cu magnitudinea de 7,8 grade care a lovit Turcia.

Indiferent de condiții, Bozankaya continuă producția, muncește din greu pentru a nu întârzia livrarea tramvaielor și pentru a menține satisfacția tuturor clienților la cel mai înalt nivel. Siguranța și confortul călătorilor rămân o prioritate pentru noi, iar viziunea pe care o împărtășim este că viitorul mobilității, în contextul schimbărilor climatice la care asistăm, se bazează pe găsirea unor tehnologii inovative care nu sunt dăunătoare mediului și care îmbunătățesc viața cetățenilor, a adăugat Aytunç Günay.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...