Depozitul PLUS cu dobânzi de până la 5% la Banca Românească

Date:

Banca Românească anunță că „a lansat Depozitul PLUS, cu plata dobânzii la scadență, un produs care se adresează persoanelor fizice care doresc să beneficieze de dobânzi atractive, care ajung până la 5%, pentru depozitele constituite din fonduri noi.

Depozitul PLUS se poate constitui pe perioade de 4, 6 , 12, 18 sau 24 luni, cu dobânzi de 4.25%, 4,50%, 4,75%, 4,85, respectiv 5,00% pe an pentru sumele în lei, rata dobânzii fiind fixă pe întreaga perioadă a depozitului.

Perioada depozit Dobândă/an
4 luni 4.25%
6 luni 4,50%
12 luni 4,75%
18 luni 4,85%
24 de luni 5,00%

Produsul este disponibil până la data de 13 mai 2022, pentru depuneri de minimum 5.000 de lei și se constituie fără prelungire automată la scadență, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadență.

Sumele necesare constituirii unui Depozit PLUS trebuie să fie noi, acestea reprezentând diferența dintre fondurile disponibile ale clientului (conturi curente, conturi de economii, depozite la termen) la data solicitării deschiderii Depozitului PLUS și soldul depozitelor la termen ale acestuia la 18 februarie 2022. 

Mai multe detalii despre Depozitul PLUS sunt disponibile pe site-ul bancii Depozitul PLUS > Avantaje – Banca Romaneasca (banca-romaneasca.ro)”.

Banca Românească, cu 30 de ani de experiență pe piața bancară, reamintește că „se poziționează prin soluțiile diversificate pe care le propune persoanelor fizice și juridice ca instituție financiar-bancară de top din punctul de vedere al accesibilității și competitivității. Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de aproape 85 de unități, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să participe la diferite programe de dezvoltare românești și europene. În prezent, Banca Românească este în proces de fuziune prin absorbție cu EximBank, până la finalizarea acestuia cele două bănci având activitate separată”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...