OTP Bank introduce creditul ipotecar cu dobândă fixă trei ani

Date:

OTP Bank România introduce o nouă ofertă de creditare pentru clienții săi: creditul ipotecar cu dobândă fixă, de la 5,79% în primii trei ani, îmbunătățind astfel oferta de produse bancare disponibile și răspunzând nevoilor diverse ale clienților săi. Această opțiune reprezintă o soluție financiară adaptată pentru cei care doresc stabilitate și predictibilitate în planificarea bugetară pe termen mediu.

Noua ofertă de creditare ipotecară propusă de OTP Bank se distinge prin dobânda fixă competitivă, de la 5,79% în primii trei ani, situându-se între cele mai avantajoase soluții de creditare din piață. După această perioadă, clienții beneficiază de o marjă fixă începând de la 2,39%, la care se adaugă IRCC, asigurându-le astfel accesul la condiții financiare favorabile pe termen lung.

Accesarea creditului ipotecar este simplă, iar clienții pot aplica pentru finanțare direct în cadrul agențiilor OTP Bank, prin intermediul OTP Advisors sau al brokerilor. După obținerea preaprobării financiare, clienții sunt ghidați pas cu pas prin procesul de achiziție, de la evaluarea imobilului dorit până la semnarea contractelor, tragerea creditului și efectuarea transferului financiar către vânzător.

Dobânda fixă de 5,79% din primii 3 ani și marja fixă de 2,39% din componența dobânzii variabile utilizată după primii 3 ani sunt aplicabile clienților care își încasează venitul într-un cont deschis la OTP Bank și contractează un credit în valoare de peste 300.000 de lei. 

Pentru un credit ipotecar în valoare medie de 337.000 lei contractat pe o perioadă medie de 285 luni, rată de dobândă este de 5,79 % pe an, fixă în primii 3 ani și ulterior variabilă, formată din marja fixă 2,39 % pe an+ IRCC, DAE este 7,88 %, rata lunară este 2.179 lei (metoda de rambursare prin rate + dobândă egale), costul total al creditului este 408.321 lei, valoarea totală plătită este 745.321 lei. Costul creditului include comision de analiză dosar de 400 de lei și comision lunar de administrare cont curent de 5 lei. Creditul va fi garantat printr-o ipotecă imobiliară asupra imobilului achiziţionat, până la rambursarea sa integrală.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...