eToro și 21Shares colaborează pentru lansarea unui nou portofoliu cripto care oferă o abordare bazată pe date a investițiilor în criptoactive

Date:

Platforma de tranzacționare și investiții eToro și compania 21Shares, cel mai mare emitent de produse tranzacționate pe bursele (ETP) de cripto, au încheiat un parteneriat pentru a lansa un nou portofoliu numit 21Shares-Flows, conceput pentru a oferi investitorilor individuali o abordare dinamică și bazată pe date a investițiilor în domeniul criptoactivelor.

Portofoliul 21Shares-Flows conține criptoactive reale și valorifică informațiile din fluxurile lunare în ETP-uri cripto europene, segmentate în funcție de activele suport, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și diverse altcoins, pentru a furniza noua alocare a portofoliului. Prin urmărirea preferințelor investitorilor și a dinamicii pieței, portofoliul se va alinia la tendințele emergente și la trendul actual. De exemplu, în cazul în care ETP-urile Bitcoin au intrări de capital semnificative, alocarea pentru Bitcoin în cadrul portofoliului este crescută în mod corespunzător, reflectând dinamica predominantă a pieței.

„Cele mai recente cercetări ale noastre arată că investitorii individuali din întreaga lume sunt mai predispuși să își mărească alocarea către criptoactive decât către orice altă clasă de active”, a declarat Dani Brinker, Head of Investment Portfolios la eToro. „Acest portofoliu oferă investitorilor o oportunitate unică de a capitaliza potențialul de creștere al criptoactivelor într-o manieră structurată și bazată pe date. Așteptăm cu nerăbdare să aducem utilizatorilor noștri analizele de top realizate de 21Shares.”

„Suntem încântați de parteneriatul cu eToro pentru a introduce portofoliul 21Shares-Flows, care reprezintă un progres semnificativ în domeniul investițiilor în criptoactive”, a declarat Hany Rashwan, CEO al 21Shares. „Această colaborare valorifică expertiza noastră în ETP-uri cripto și platforma inovatoare Smart Portfolios a eToro pentru a oferi investitorilor o abordare transparentă și bazată pe date pentru a naviga pe piața cripto.”

Portofoliul 21Shares-Flows cuprinde 25 de criptoactive, inclusiv Bitcoin, Ethereum și noile intrări pe eToro, cum ar fi Celestia. Acesta este reechilibrat lunar pentru a asigura alinierea sa la dinamica pieței. Procesul de reechilibrare implică calcularea sumei fluxurilor pentru fiecare activ suport, care este apoi împărțită la totalul fluxurilor de pe piață pentru a defini ponderile actualizate. Alocarea inițială completă poate fi consultată aici.

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare. Investiția inițială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sector. Acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA.

_________________

1. eToro Q1 2024 Retail Investor Beat (sursa

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...