Gamestop intenționează să lanseze un marketplace pentru NFT-uri până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru fiscal din 2022. 

La începutul acestui an au apărut știri conform cărora un astfel de proiect ar putea fi în curs de desfășurare, dar ultimele rezultate ale companiei vin să confirme acest lucru. Compania a încheiat deja un parteneriat cu un startup australian de gaming pentru a înființa un fond pentru creatorii NFT. Parteneriatul cu Immutable X va oferi o finanțare de până la 150 de milioane de dolari prin intermediul unor token-uri de criptoactive. 

Detaliile privind piața NFT sunt însă puține. Piața NFT a fost lovită puternic în ultimele luni ca urmare a scăderilor masive de preț, ceea ce face ca inițiativa să fie și mai dificilă. 

Acestea fiind spuse, tehnologia care stă la baza NFT-urilor este solidă. Nu este neobișnuit pentru criptoactivele aflate la început de drum să înregistreze o volatilitate semnificativă. Acest lucru apare pe măsură ce piața evaluează valoarea și investitorii caută câștigători dintr-o serie de proiecte diferite, care nu vor avea toate succes. 

DISTRIBUIȚI
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.