Hidroelectrica – privind tentative de fraudă on-line 

Date:

Hidroelectrica, dorește să aducă la cunoștința publicului larg apariția în mediul online a unor  posibile tentative de fraudare a micilor investitori, bazate pe mesaje ce promit oportunități  exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme. Aceste site-uri  utilizează în mod neautorizat imaginea companiei, a reprezentanților acesteia, simulează pagina  de internet a societății și conțin declarații false de susținere și certificare, atribuite în mod fals  Hidroelectrica. 

Pentru a evita să cădeți victimă unor astfel de tentative de fraudă, vă recomandăm să aveți în  vedere următoarele precauții:

  1. Verificați Site-ul Oficial: Hidroelectrica operează un singur site oficial, și anume  www.hidroelectrica.ro. Toate informațiile oficiale, comunicatele de presă și actualizările  privind acțiunile societății pot fi găsite pe acest site. Nu luați în considerare surse  neoficiale.
  2. Declarațiile Reprezentanților: Reprezentanții societății noastre nu au încurajat și nu  încurajează prin declarații publice utilizarea uneia sau a altei platforme de tranzacționare.  Nu vă lăsați influențați de citate sau declarații atribuite acestora în mod neadevărat.
  3. Verificați Sursele Oficiale: Înainte de a lua o decizie cu privire la investițiile în acțiuni  Hidroelectrica, consultați surse oficiale de informare. De exemplu, Ghidul de a deveni  investitor la Bursa de Valori București este disponibil pe pagina de internet a Bursei de  Valori București, la adresa: Ghidul Investitorului la BVB.
  4. Prudență în Decizii: Dacă posibilele câștiguri promise de reclamele apărute online par  nejustificat de avantajoase, este foarte posibil să aveți de-a face cu o tentativă de fraudă.  Vă recomandăm să manifestați prudență și să evitați interacțiunea cu astfel de site-uri.
  5. Atenție la Apeluri și E-mailuri Suspecte: Dacă primiți apeluri telefonice sau e-mailuri pe  care le considerați suspecte, nu răspundeți solicitărilor de a investi și evitați să faceți clic  pe link-uri sau să deschideți fișiere atașate.
  6. Protejați Informațiile Personale: Nu transferați niciodată bani fără a ști cine îi va primi, și  nu dezvăluiți informații precum numărul contului bancar, datele de pe actul de identitate  sau orice alte date personale către surse necunoscute.
  7. Raportați Tentativele de Fraudă: Dacă vă confruntați cu tentative de fraudă sau activități  suspecte, vă îndemnăm să raportați imediat aceste situații autorităților competente și  poliției.

Hidroelectrica ia măsuri pentru a proteja interesele investitorilor și publicului larg și colaborează  cu autoritățile pentru investigarea și contracararea oricăror acțiuni ilegale care afectează numele  și imaginea companiei. Siguranța și securitatea investitorilor și a partenerilor noștri sunt  prioritare pentru noi.

Pentru informații actualizate și comunicate oficiale, vă rugăm să accesați site-ul nostru oficial,  www.hidroelectrica.ro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...