HILS Development lansează noul proiect HILS Sunrise în cadrul Salonului Imobiliar București

Date:

HILS Development lansează un nou proiect rezidențial construit pe baza unui Plan Urbanistic Zonal deja autorizat, în trecut, de către IKEA. Proiectul denumit HILS Sunrise va avea 716 apartamente dispuse în 4 clădiri și va beneficia de cea mai integrată rețea de facilități pentru comunitate de până acum, în linie cu viziunea HILS Development pentru dezvoltare comunitară.

Noul proiect HILS Sunrise este poziționat vizavi de proiectul finalizat HILS Pallady și în apropierea HILS Brauner, proiect cu termen de finalizare până la începutul anului 2024. HILS Sunrise se află la 150m de stația de metrou Anghel Saligny cu acces direct la Piața Unirii și centrele universitare, prin Magistrala 3. Ansamblul are în imediata proximitate școli și centre educaționale și zona comercială Pallady ce cuprinde magazinele IKEA, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Auchan, Jumbo și  XXXL Lutz. În plus, HILS Sunrise va beneficia de cea mai integrată rețea de facilități pentru comunitate dezvoltată până în prezent în proiectele HILS Development. Comunitatea HILS Sunrise va avea parcări subterane și supraterane, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, spații amenajate pentru relaxare și socializare, dar și spații comerciale pentru formate de proximitate din categoriile farmacie/drogherie, băcănie, horeca și altele.

„HILS Development este despre comunitate și acest lucru se vede în toate proiectele noastre. Suntem mândri să putem contribui consistent la dezvoltarea comunitară din Estul Capitalei, de data aceasta cu noul proiect HILS Sunrise pe care îl vom lansa spre vânzare chiar mâine, în cadrul Salonului Imobiliar București. Standardele și ritmul de dezvoltare pe care ni le-am impus și pe care le respectăm sunt posibile datorită unui ecosistem complex, cu forța de construcție in-house, dezvoltat în 20 de ani de experiență în domeniu, astfel încât, indiferent de dimensiunea proiectelor sau zona în care se află ele, construim cu viziunea de a oferi spații de trait, nu doar de locuit, pentru clienții noștri și generațiile ce urmează”, a declarat Ionuț Negoiță, fondator și CEO HILS Development

Cele 716 apartamente HILS Sunrise, proiectate în format studio, 2 camere, 3 camere și duplex, vor fi disponibile la prețuri aliniate cu celelalte proiecte similare  HILS Development și vor putea fi achiziționate pentru prima dată în cadrul Salonului Imobiliar București ce se desfășoară în perioada 6-8 octombrie la Palatul Parlamentului.

Pe lângă noul proiect, HILS Development poate acomoda tranzacțiile realizate până la finalul anului 2023 cu un stoc de peste 1000 de unități, după cum urmează: 142 de apartamente cu mutare imediată în proiectul HILS Pallady, 42 de apartamente cu mutare imediată în proiectul HILS Splai, 324 de apartamente cu mutare până la finalul anului 2023 și 551 de apartamente cu mutare în 2024 în proiectul HILS Brauner.

HILS Sunrise este al patrulea proiect de dezvoltare comunitară lansat de HILS Development în zona de Est a Capitalei. În prezent, HILS Development gestionează o dezvoltare totală de peste 4.000 de apartamente după cum urmează: HILS Pallady – proiect finalizat cu 1.908 apartamente, HILS Brauner – proiect în stadiu avansat de construcție cu 1.336 apartamente, HILS Splai – proiect în stadiu avansat de construcție cu 111 apartamente și noul proiect, HILS Sunrise – proiect în construcție cu 716 apartamente. Alte două proiecte în construcție, HILS Republica și HILS Pallady 45 vor fi lansate spre vânzare până la finalul anului 2023.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...