La OMNIASIG au fost avizate până acum 264 de daune în baza asigurărilor facultative de locuință și 540 de daune în baza asigurărilor Casco, în urma furtunilor din 13 iunie

Date:

OMNIASIG Vienna Insurance Group a luat măsuri rapide pentru a sprijini asigurații afectați de furtunile puternice din București și zona de sud și sud-vest a țării ce au avut loc in data 13 iunie. Compania este pregătită pentru gestionarea și soluționarea cât mai rapidă a numărului foarte mare de avizări pe care le-a primit deja, atât în baza polițelor Casco, precum și a Asigurărilor facultative de Locuințe, pentru județele afectate: București, Ilfov, Mehedinți, Gorj. 

Echipele de inspectori au fost suplimentate zilele acestea în zonele afectate, pentru a putea acoperi cât mai rapid posibil toate locuințele pentru care proprietarii au avizat daune. Facem astfel toate eforturile posibile pentru a-i sprijini pe asigurații OMNIASIG să își repare cât mai repede avariile provocate de aceste furtuni și pentru a facilita plata despăgubirilor într-un timp cât mai scurt. 

Și pentru daunele avizate în baza polițelor Casco, OMNIASIG are active 21 de centre de constatare daune specializate în avariile provocate de grindină. Aceste centre specializate pot repara avariile autoturismelor prin tehnologie de ultimă generație de tip PDR (reparații fără vopsitorie), reducând astfel durata cât mașina rămâne în service.  

În prezent, OMNIASIG are 9 astfel de centre în București și împrejurimi, 3 în Mehedinți și urmează încă 3 în celelalte județe ale țării afectate de furtunile recente. Până la momentul emiterii acestui comunicat, la OMNIASIG au fost avizate aproximativ 264 de daune în baza asigurărilor facultative de locuință și 540 de daune în baza asigurărilor auto facultative Casco.

Reamintim modalitățile prin care clienții pot aviza daunele suferite:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...