LSEG (London Stock Exchange Group) sărbătorește cinci an

Date:

LSEG (London Stock Exchange Group) România sărbătorește cinci ani de investiții în România la Centrul său de Tehnologie din București. LSEG are acum 600 de angajați în București având în continuare planuri de creștere pentru următorul an. Echipa din București dezvoltă soluții software pentru piețele financiare globale.

De-a lungul timpului, LSEG România s-a implicat activ în susținerea comunității locale prin crearea de oportunități în educație, angajare și dezvoltare personală. Anul acesta, LSEG a contribuit atât în ​​comunitatea locală prin sprijinirea tinerilor din medii defavorizate, cât și în renovarea unei școli din Hamcearca și renovarea unui laborator de IT pentru elevi. Împreună cu British Embassy Bucharest, LSEG România a făcut pași importanți în educarea copiilor în diversitate, incluziune, și nu numai.

LSEG România continuă să crească și să susțină dezvoltarea echipei locale de specialisti, menținându-și promisiunea de a investi în comunitatea locală. Prin achizițiile Refinitiv în 2021 și TORA în 2022, LSEG România crește oportunitățile pentru specialiștii din industria IT într-o varietate de tehnologii și servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Piețele de capital și Post Trade.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...