Luni, 25 septembrie – ASE începe anul universitar 2023-2024  

Date:

Luni, 25 septembrie a.c., Academia de Studii Economice din București începe noul an universitar  2023-2024. Deschiderea oficială, la nivelul universității, va fi transmisă pe facebook-ul instituțional,  direct din Aula Magna a Palatului ASE, începând cu ora 10.00, și va fi urmată de manifestări similare  la nivelul fiecărei facultăți, conform anunțurilor de pe www.ase.ro, site-ul oficial al universității, și  de pe canalele de social media.

Cu o tradiție de excelență academică de 110 ani, sărbătoriți în 2023, ASE este cel mai puternic brand  al învățământului universitar economic din România, lucru confirmat de toate clasamentele naționale  și internaționale din domeniu, unul dintre acestea, QS Europe University Rankings 2024, lansat  recent, evidențiind gradul de atractivitate în rândul angajatorilor, dar și numărul de articole publicate  de cadrele didactice din ASE în colaborare cu cele din străinătate.

Argumentul cel mai puternic al calității prezenței ASE pe piața serviciilor universitare din România  îl constituie interesul de care se bucură universitatea în rândul candidaților din învățământul  preuniversitar, dar și al celor la programele universitare de masterat și doctorat.  ASE începe anul universitar 2023-2024 cu un număr record de peste 10.000 de boboci la programele  universitare de licență, masterat și doctorat.

ASE mulțumește tuturor membrilor comunității sale universitare, studenți și cadre didactice, pentru  alegerea universității din Piața Romană ca loc de formare și dezvoltare profesională, ca start către o  viață de succes.

ASE începe anul universitar cu o realizare notabilă în direcția extinderii campusului său din Piața  Romană. În ziua deschiderii noului an universitar, ASE inaugurează, după reparații și amenajări  funcționale, frumosul imobil în stil Art Nouveau, cunoscut de-a lungul istoriei sale sub numele de  Casa Sabba Ștefănescu, aflat la adresa Piața Romană nr. 8, și achiziționat de ASE în luna noiembrie  2022. Imobilul va purta numele fondatorului ASE, Nicolae Xenopol, și va fi dedicat activităților pe  linia direcției de relații internaționale, a centrelor culturale, a proiectelor de acreditări și clasamente  internaționale, mese rotunde, întâlniri oficiale cu parteneri străini, altele din acest domeniu.

„Vă dorim să vă bucurați din plin de plăcerea de a descoperi în fiecare zi frumusețea lumii, de a vă  construi un viitor de succes prin tot ceea ce învățați, prin calitatea voastră de oameni demni, cu valori  respectate de societate și cu multă încredere în forțele proprii! Vă urăm sănătate, să fiți proactivi, să  construiți prietenii de neuitat și să fiți mândri că sunteți parte a puternicei comunități a celei mai  performante universități economice a țării! Un an universitar excelent, dragii noștri tineri frumoși!”,  se arată în mesajul comun, adresat comunității, cu ocazia noului an universitar de către Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, și Președintele Senatului universitar, prof. univ. dr. Dumitru Miron.

Academia de Studii Economice din București urează tuturor studenților și cadrelor didactice din  România un an universitar foarte bun, cu multă sănătate!

Vivat, crescat, floreat!

 

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate