Noi beneficii pentru clienții XTB – dobânzi pentru fondurile neinvestite

Date:

XTB, companie globală de investiții online, anunță o politică de remunerare a fondurilor neinvestite pentru toți clienții săi, atât actuali, cât și viitori. Dobânda se va calcula pe baza soldurilor neutilizate și va fi creditată lunar în conturile de client XTB. Prin această inițiativă, XTB facilitează posibilitatea de acumulare a unor venituri suplimentare pentru clienți, independent de activitățile lor de tranzacționare.

Pe măsură ce Banca Centrală Europeană continuă să majoreze dobânzile, investitorii se orientează către opțiuni adiționale pentru economisirea prin acumularea de dobândă. După lansarea recentă a unui produs bazat pe ETF-uri și dedicat investițiilor pasive pe termen lung (Planurile de Investiții), XTB își extinde oferta pentru a permite clienților săi să beneficieze de oportunități suplimentare de economisire într-un mediu cu rate de dobândă crescute. 

„Odată cu introducerea dobânzilor la fondurile neinvestite, îmbunătățim experiența investițională oferită de XTB. Recunoaștem nevoia clienților noștri de a avea opțiuni adiționale pentru valorificarea capitalului neinvestit în așteptarea oportunităților de pe piețele financiare pentru a începe să investească activ. În linie cu abordarea noastră «o singură aplicație – multiple posibilități», oferim clienților un instrument pentru a beneficia de creșterea ratelor dobânzilor, asigurând în același timp lichiditatea fondurilor lor. Întrucât unul dintre obiectivele noastre strategice cheie este extinderea bazei de clienți, considerăm că acesta este un nou pas în direcția încurajării clienților noi să deschidă un cont la XTB”,  a declarat Omar Arnaout, CEO al XTB. 

Dobânda este calculată zilnic și plătită lunar direct în conturile clienților. Se aplică fondurilor neinvestite ale clienților existenți și noi, indiferent de suma totală din cont.

Pentru clienții XTB existenți, rata actuală a dobânzii este de 2,00% pe an pentru depozitele EUR și 2,50% pe an pentru depozitele USD. Clienții noi beneficiază de dobânzi mai mari timp de 90 de zile de la data deschiderii contului lor: 3,80% pentru depozitele EUR și 5,00% pe an pentru depozitele USD. Ratele dobânzii se pot modifica și vor fi valabile până la o nouă notificare oficială.

Pentru mai multe informații, inclusiv ratele dobânzilor actuale, vă rugăm să vizitați pagina dedicată de pe site-ul XTB

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu...

Cel mai lung festival neoficial, în rețeaua NEPI Rockcastle

Compania NEPI Rockcastle organizează cel mai lung festival neoficial...

Spațiu extins pentru Leroy Merlin Craiova în Electroputere Parc 

  Retailer-ul Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit,...