Peste 15 speakeri internaţionali şi locali la EBcon. Cea mai mare conferinţă internaţională de Employer Branding din România

Date:

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România, revine această primăvară cu a 5-a ediție. Evenimentul va avea loc pe 13-14 mai, în București, la Nord Events Center by Globalworth. Participanții vor lua parte la o experiență de învățare completă alături de peste 15 speakeri internaţionali şi locali, masterclass-uri și sesiuni de keynotes. Rezultatele studiului Cei mai doriţi angajatori din România în 2024 vor fi comunicate în premieră, în cadrul EBcon, unde se va desfășura și gala Most Desired Employers.

În cadrul EBcon, participanții vor avea parte de o experiență educativă complexă în care, timp de două zile, vor avea acces la un conținut valoros concentrat pe strategii și activări de Employer Branding. La eveniment sunt așteptați 400 de pasionați de Employer Branding, atât locali, cât și internaționali, care doresc să devină membrii ai primei comunități internaționale de experți în acest domeniu.

Evenimentul va reuni peste 15 speakeri locali şi internaţionali de la companii de renume din Europa, cu o vastă experiență în Employer Branding și cu povești de success inspiraționale. Aceștia le vor oferi participanților informații esențiale despre cum să abordeze provocările actuale în HR si Employer Branding și despre cum să își îmbunătățească semnificativ brandul de angajator chiar și în situațiile de criză. Pe lângă întâlnirea cu speakerii şi sesiunile de keynotes, participanţii se vor putea bucura și de activitățile din cadrul a 3 masterclass-uri și de zona expozițională a companiilor partenere.

Tot în cadrul EBcon, la finalul evenimentului, va avea loc decernarea premiilor pentru companiile care se regăsesc în topul „Cei mai doriţi angajatori”, conform studiului realizat anual de Catalyst Solutions. Desfășurat timp de 19 ani consecutiv, studiul Cei mai doriți angajatori este, la momentul actual, cel mai cuprinzător instrument care măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor la nivel național. Acesta oferă informații valoroase legate de așteptările și comportamenul candidaților actuali de pe piața muncii.

Moderatorul evenimentului EBcon 2024 va fi „Google” Dave Hazlehurst, fondatorul PhCreative, Employer Brand & TX Strategist și autor de bestseller, care, împreună cu Bryan Adams, a pus bazele Employer Branding-ului modern. Lor li se vor alătura o serie de speakeri de la companii renumite de Employer Branding din Europa, speakeri precum: Jonas Molbech-Kuskner, Co-Founder @Hume Agency, Britta Blanski, Employer Branding Consultant @BrittaJune&Co, Ruxandra Ciocirlan, Enterprise Account Director, Growth-Markets @LinkedIn, Kirstin Birner, Manager, Talent Operations @LEGO și Yuliia Horoshchak, Head of Employer Branding @Uklon.

Partenerul Principal al ediției de anul acesta este PORR România.

„Invitația Catalyst Solutions de a ne alătura, în calitate de partener principal la EBcon 2024, conferința de employer branding, ajunsă deja la a cincea ediție, ne onorează și responsabilizează în același timp. Totodată, aceasta vine ca o confirmare a faptului că PORR România și-a dezvoltat în ultimii ani cultura organizațională orientată spre dezvoltarea potențialului actualilor și viitorilor PORRieni și că impactul acestei transformări a depășit granițele companiei noastre.

Suntem, așadar, prima companie de construcții de pe piața din România prezentă la un astfel de eveniment și suntem mândri că reușim să fim pionieri nu doar în privința tehnologiilor sau inovațiilor în construcții, ci și în ceea ce privește strategia de resurse umane și employer branding”, declară Veronica Olteanu, Director Resurse Umane și Comunicare la PORR România.

Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără: BAT Romania, Bosch Romania, Bookster, eMAG, Mirro, Mindspace, Link Group, Ursus Breweries și Wellington.

Pentru mai multe detalii legate de participarea la eveniment, cei interesați pot accesa https://www.ebcon.ro/

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Restart Energy a finalizat două proiecte fotovoltaice pentru compania Com Divers, în valoare totală de peste 300.000 de euro

Armand Domuța, CEO & Founder Restart Energy: „Proiectele fotovoltaice...

Proiecte de tehnologie digitală privind moneda digitală CBDC

| de Elena Dobre, membru al Asociației pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale – filiala Dobrogea

Ungaria über alles…

| de Laurențiu Mironescu președintele Ligii Navale Române

Țările în curs de dezvoltare… se dezvoltă

Transformările structurale care au loc în lume, pe multiple...