SAINT-GOBAIN GLASS LANSEAZĂ CALUMEN® SUITE  

Date:

Saint-Gobain Glass lansează Calumen® Suite, o nouă serie de servicii digitale, și anunță noul Calumen® – prima aplicație online din acest pachet.

Noua aplicație Calumen®, care înlocuiește serviciul CalumenLive, constituie un nou configurator pentru vitraje, dezvoltat pentru toți profesioniștii din industria construcțiilor, indiferent de nivelul lor de expertiză în domeniul sticlei: arhitecți, proiectanți, ingineri, consultanți, producători de fațade, producători de ferestre, procesatori de sticlă și antreprenori generali.

Prin interfața ușor de utilizat, această versiune inovatoare a aplicației Calumen® oferă utilizatorilor următoarele funcționalități cheie:

  • Modul proiect
  • Modul de comparație între mai multe configurații de vitraje
  • Modul de căutare a vitrajului potrivit în funcție de performanțe și/sau necesități 
  • Backup
  • Duplicare
  • Bază de date îmbunătățită cu performanțe acustice
  • Randări vizuale
  • Certificări oficiale 

Cu un design all-in-one și funcționalități ușor de utilizat, noua aplicație Calumen® este instrumentul perfect pentru identificarea vitrajului potrivit pentru proiecte arhitecturale de orice dimensiune, pentru ferestre rezidențiale și pentru toate celelalte utilizări ale sticlei în clădiri.

Noua aplicație Calumen® poate fi accesată la adresa www.calumen.com și este disponibilă în 13 limbi pentru utilizatorii din întreaga lume. 

Pentru a facilita activitatea companiilor din industria construcțiilor, Saint-Gobain va continua să adauge noi servicii și funcționalități seriei Calumen® Suite.

Care este semnificația numelui?

Numele Calumen® este o prescurtare de la „calcul” și „lumen”. Lumenul este unitatea de măsură internațională pentru fluxul luminos.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

CCIR solicită urgentarea aderării României la Schengen pentru facilitarea transportului de mărfuri

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Hidroelectrica prelungește Acordul cadru cu Hidroserv

Hidroelectrica a semnat astăzi – 29 Noiembrie 2023, un...