Schneider Electric lansează un serviciu de consultanță și implementare pentru transformarea digitală industrială

Date:

Schneider Electric a lansat noile servicii de transformare digitală industrială, în cadrul celui de-al 27-lea Forum anual ARC Industry Leadership, care are loc la Orlando, Florida, în perioada 6-9 februarie. Serviciul global specializat este menit să ajute marile companii industriale să realizeze o transformare digitală end-to-end, pregătită pentru viitor, inovatoare, sustenabilă și eficientă.

Bazate pe o metodologie dovedită și scalabilă pentru digitalizarea industrială eficientă, serviciile includ etape de cercetare, diagnosticare, strategie, proiectare și implementare. Companiile industriale se pot baza acum pe expertiza profundă a Schneider Electric în domeniul industrial și energetic, susținută de suita sa de capabilități software industriale, pentru a obține un impact demonstrabil într-o serie de obiective, inclusiv:

  • eficiența operațională și susținerea abilităților forței de muncă,
  • sustenabilitate și eficiență energetică,
  • optimizarea activelor,
  • securitate cibernetică.

„Din cercetările noastre rezultă că aproximativ 83% dintre utilizatorii finali și OEM-uri avansează în procesul de transformare digitală, dar doar aproximativ 7% simt că au finalizat procesul. Prin urmare, este esențial ca utilizatorii finali și OEM să ia în considerare utilizarea serviciilor de transformare digitală, cum ar fi cele oferite de Schneider Electric, pentru a accelera procesul și pentru a obține mai rapid beneficii financiare, reducând și timpul irosit în perioadele de nefuncționare neplanificate”, a spus Craig Resnick, Vice President, Consulting la ARC Advisory Group.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

CCIR solicită urgentarea aderării României la Schengen pentru facilitarea transportului de mărfuri

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Hidroelectrica prelungește Acordul cadru cu Hidroserv

Hidroelectrica a semnat astăzi – 29 Noiembrie 2023, un...