Segmentul de electronice al CreditAmanet, creștere estimată de peste 50% în 2024

Date:

CreditAmanet estimează că în 2024 cererea pentru electronice pre-owned va crește cu peste 50%. Segmentul de electronice al companiei românești, care comercializează smartphone-uri, laptopuri, tablete, laptopuri de gaming pre-owned a înregistrat performanțe notabile și în 2023, când vânzările pentru acest tip de produse au crescut cu 55% față de anul precedent. 

„Atenția tot mai mare a clienților pentru electronicele pre-owned se datorează ofertei diversificate, din care nu lipsesc produsele de ultimă generație la prețuri competitive, precum și programelor Buy Back pe care le-am derulat. Anul trecut, am avut o creștere semnificativă a tranzacțiilor, iar feedback-ul favorabil primit de la clienți este o motivație constantă să venim în întâmpinarea lor cu oferte cât mai avantajoase”, spune Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet.

Programele Buy Back pentru electronice, foarte populare printre clienți

Programul Buy Back pentru electronice derulat de CreditAmanet pe tot parcursul anului  2023 va continua și anul acesta datorită succesului pe care l-a avut printre clienți. „Este foarte popular pentru că oferă posibilitatea achiziției electronicelor la prețuri accesibile prin returnarea dispozitivelor vechi”, explică CEO-ul companiei. 

Programul Buy Back oferă clienților oportunitatea să aducă un telefon utilizat și să-și aleagă un altul, de o generație mai nouă, din oferta magazinului primind înapoi până la 75% din valoarea produsului, dacă este în stare bună. „Un alt lucru apreciat la programul Buy Back este ușurința procesului prin care pot ajunge în posesia unui telefon sau a altui device aproape nou, la prețuri avantajoase”, mai spune Cosmin Popovici. 

Unul dintre obiectivele lui 2024 pe acest segment de business al CreditAmanet este îmbunătățirea procesului de tranzacționare în agențiile din București și din țară, cât și pe platforma online. „Lucrăm în permanență pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților noștri. Anul acesta vom introduce noi opțiuni și facilități, care – suntem convinși – îi vor suprinde plăcut pe utilizatori”, precizează CEO-ul CreditAmanet, care afirmă că stimularea achiziționării de electronice pre-owned are și obiective noncomerciale. Încurajarea economiei circulare prin prelungirea ciclului de viață al device-urilor și reducerea deșeurilor electronice reprezintă „eforturile noastre de a proteja mediul și de a promova responsabilitatea în utilizarea resurselor”, subliniază Cosmin Popovici. 

Smartphone-urile de ultimă generație, între cele mai căutate electronice din programele Buy Back 2023

Topul celor mai solicitate electronice prin programele Buy Back este condus de smartphone-uri de ultimă generație, de la brandurile cu cea mai mare notorietate de pe piață. Produsele sunt atent verificate de echipe de specialiști care utilizează softuri dedicate pentru a garanta autenticitatea și starea impecabilă a dispozitivelor. Fiecare produs electronic achiziționat are o perioadă de garanție de 12 luni, dar și una de retur de 14 zile. 

„În contextul revoluției digitale pe care o traversăm, electronicele devin tot mai relevante pentru clienții noștri. Din acest motiv, ne propunem să îmbunătățim constant oferta și experiența de cumpărare. Fiecare client primește valoarea optimă pentru investiția sa, iar procesul de cumpărare sau vânzare este eficient și transparent, bazat pe încredere și confort în fiecare etapă a tranzacției. Totodată, prin încurajarea trendului ascendent al electronicelor pre-owned promovăm practicile sustenabile și responsabile de consum, o necesitate în lumea actuală”, mai spune oficialul companiei.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...