Startup Europe Week Bucuresti 2024, 14 martie

Date:

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 50 de țări, iar ProAfaceri Romania a organizat cel mai mare eveniment de antreprenoriat din lume (si) la Bucuresti alaturi de idEA – Institutul pentru Dezvoltarea Excelentei in Antreprenoriat. La Hotspot Workhub a avut loc o reuniune care a adus la un loc antreprenori, finantatori, angel investors, dar si mentori si persoane interesate sa invete despre ce inseamna antreprenoriatul. 

Detalii aici: https://startupeuropeweek.eu/events/sew-bucarest/  

SEW – Startup Europe Week a atras pana acum peste 200.000 antreprenori la evenimentele de pana acum si a impactat indirect milioane de antreprenori in intreaga lume. Multe povesti de succes antreprenorial s-au nascut sub umbrela SEW in toata lumea. 

La eveniment au adus un cuvant de bun-venit si gazda evenimentului, Tudor Popp, Founding Partner at Hotspot Workhub. 

Sub titlul „60MM+ on table”, participantii au avut tematici generoase pe care sa le urmareasca in cadrul acestui eveniment:

  1. Prezentare SEW – Peligrad Sorin, președinte ProAfaceri România – coordonator Arena Ursilor – preaccelerare startupuri
  2. Soluții Digitale pentru antreprenori – Adrian Vintila BCR
  3. Panelul Inteligența Artificială: Rescrierea Regulilor Inovației și Impactul său Social. Care sunt limitele inteligentei artificiale, ce plusvaloare si ce riscuri aduce?
  • Alexandru Cioflan – NS Edge (Cybersecurity Observability)
  • Cristian Baita – VoxiKids & VoxiClinic (Ed-Tech)
  • Alexandru Stan – Tekpon (software aggregator and lead generation)
  • Lucian Alexandru Toader- Alt.Real (Renewable Energy)
  1. Panelul investitiilor – Cum arată scena investițiilor în 2024? Ce isi propune sa faca un fond de investitii cu 60 milioane euro?
  • Dan Mihaescu – founder GapMinder Venture
  • Bogdan Pasca – principal Early Game Venture

Sesiunea Business Networking & Drinks a adus prilejul conectarii participantilor, dar si discutarea unor proiecte de afaceri si investitii.

Numerosi participanti din Bucuresti si din tara au participat la eveniment, atrasi de diversitatea temelor si consistenta prezentarilor din cadrul evenimentului. De asemenea, numeroase interventii ale participantilor cu informatii despre experiente proprii sau si-au prezentat ideile de afaceri pentru care isi doresc finantari. In final, la sesiunea de business networking participantii au realizat conexiuni valoroase inclusive cu fonduri de investitii, angel investors, mentori, etc.

Organizator national: Asociatia ProAfaceri & Arena Ursilor

Partener Gold, organizator local: idEA – Institutul pentru Dezvoltarea Excelentei in Antreprenoriat

Parteneri: Hotspot Workhub, Coson Media, Impact Events, BCR, Termene.ro, fonduri-structurale.ro, First Jobs School, Teligenta SRL, Supravietuire Inteligenta, Renova SRL, LGL Consulting, georgenedelcu.ro, crama Vinul Dragonului, ssm.ro, conferințe.ro, Alpin Holding LLC, Techwise Pitesti, ssm.ro, OFA UGIR Brasov, Creativa, Consultia, 4 Career, Learn & Go, Loop Operations.

Parteneri media: Impact Events, Coson Tv, ekronomica.ro, newsbv.ro, economistul.ro, Transilvania Business, Economistul.ro, România Durabila.ro, ClubEconomic.ro, StartupCafe.ro, BiziLive.tv, Sender Media, conferinte.ro, startup.ro

Această ediție a SEW24 si-a propus să fie un catalizator pentru inovație și succes antreprenorial, conectând ecosistemul local de startup-uri cu investitori de vârf și experți în inovație si a reusit acest lucru.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...