Startup Europe Week Bucuresti 2024,  14 martie

Date:

Dăm startul proiectelor de mare anvergură! „Afacerile românești – între incubare și internaționalizare. Finanțare și piață”


Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 50 de țări. 

Organizam cel mai mare eveniment dedicate antreprenoriatului din lume! 

Evenimentul aduce la aceeași masă antreprenori, freelanceri, manageri, comunitatea, administrația, mass-media pentru a găsi împreună soluții de dezvoltare regională și de a discuta o viziune comună în direcția dezvoltării antreprenoriatului – motorul în orice economie.
Detalii aici: startupeuropeweek.eu


Tradiția continuă și anul acesta, iar ProAfaceri Romania organizează, din nou, și susține aceasta ediție SEW alături de parteneri locali, iar în acest an scopul principal este să aducă unicitate și un plus considerabil de valoare mediului de afaceri. Deschidem poarta unui univers complet și complex de servicii în care tineri curajoși şi pasionați de antreprenoriat pot da viaţă ideilor lor creatoare! 

Vor fi prezentate si instrumente concrete de dezvoltare a afacerilor și internationalizarea lor.
Reuniunea va avea un caracter interactiv, fiind centrata pe aspecte esentiale ale administrarii afacerilor, oferind participantilor ocazia de a pune bazele unui plan de actiune comun, prin care autoritatile locale, instituțiile și organizațiile active in zona de business să poată veni in sprijinul startup-urilor din regiune.

ProAfaceri a apărut in anul 2017 cu scopul de dinamiza mediul de afaceri local, regional si national cu diferite proiecte precum Clubul ProAfaceri, Arena Ursilor – preaccelerare afaceri, misiuni economice internationale si diferite evenimente de afaceri. 


Evenimentul se va desfășura in data de 14 martie la ora 18:00, in sala de conferinte sediul Hotspot Workhub, Calea Grivitei 82-98, etaj 1, clădirea The Mark Bucuresti si este organizat impreuna cu IDEA – Intitutul pentru Dezvoltarea Excelentei in Antreprenoriat..


Este un excelent cadru de a afla noutati despre antreprenoriat, inovatie, finantari, comunitati de afaceri, viziuni creative si networking de business.
SEW a atras peste 200.000 antreprenori la evenimentele de pana acum si a impactat indirect milioane de antreprenori in intreaga lume. Multe povesti de succes antreprenorial s-au nascut sub umbrela SEW in toata lumea.


Agenda arată astfel:

– 18:00-18:30 Welcoming participants
– 18:30-18:45 SEW – presentation –Peligrad Sorin, presedinte ProAfaceri Romania – coordinator Arena Ursilor
Moderator: Adriana Ancuta


– 18:45-19:30 Inteligenta Artificiala – a rescris regulile in inovatie si care e impactul social
Cristi (VoxiKids) / Stelian () / Alex Stan () / startup sustenabilitate – tbd 
Moderator: Cosmin Gheorghila

– 19:30-20:00 – Cum arată scena investițiilor în 2024: investitori de top despre finanțarea start-up-urilor inovatoare 
Matei Dumitrescu – founder @myidea & angel investor, Dan Calugareanu Early Game Venture, Dan Mihaiescu Gapminder VC
Moderator: Elena Vrabie

– 20:00-22:00 Networking & Drinks

Pentru sesiunile de business networking vă sugeram să aveți cărți de vizită pregătite pentru a găsi rapid contacte pentru afacerea dvs. 

Pret bilet de acces: 149 lei Link de plata aici: https://buy.stripe.com/eVaaEFale8KO9IQ28e 

Impreuna contribuim la prosperitatea comunitatii!

Înscrieri la acest formular: https://forms.gle/SrqNftGLje5moaoEA .
Detalii: [email protected] , 0730830760 – ProAfaceri Romania

_________________

Organizator: Asociatia ProAfaceri & Arena Ursilor 

Partener local: Institutul pentru Excelenta in Antreprenoriat
Parteneri: Coson Media, Impact Events, BCR,  Termene.ro, Teligenta SRL, Supravietuire Inteligenta, Renova SRL, GI JCI Brasov, Kronstadt Media, LGL Consulting, georgenedelcu.ro, crama Vinul Dragonului, ssm.ro, conferințe.ro, Alpin Holding LLC, Techwise Pitesti, ssm.ro, fonduri-structurale.ro, Creativa, Consultia, 4 Career, Learn & Go.

Parteneri media: Impact Events, Coson Tv, ekronomica.ro, newsbv.ro, economistul.ro, Transilvania Business, Economistul.ro, România Durabila.ro, StartupCafe.ro, BiziLive.tv, Sender Media, conferinte.ro


Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate