Ultimele 5 zile cu discount 15% la FoodIntelForum

Date:

Mai sunt doar 8 locuri. Peste 40 de speakeri de vârf, antreprenori de vârf în România din FoodBiz, conducătorii unor companii cu cifre de afaceri de miliarde care caută dezvoltare și parteneri, șefi de instituții de stat care reglementează agribusiness, foodbiz-ul, retailul, HoReCa, sistemele financiare, și sistemele de energie. Trei zile de conferințe, mese VIP, expoziții, cadouri și contracte.

Se înscriu oameni de afaceri, proprietari, directori generali, fermieri din Sibiu, Buzău, Constanța, Craiova, Timișoara, din Satu Mare și mulți alții.

Se înscrie și expune și Lactate Brădet. Crama Basilescu se înscrie și expune. LAPAR vine cu mai mulți membri ai asociației.

Se înscriu și Cătălin Mahu, proprietarul lanțului de restaurante La Mama, și Marius Nan, proprietarul Safety Approach, și Ionut Georgescu, proprietarul GEI Consultanță și… mulții alții.

La #FoodIntelForum, ediția a VII-a, 24 – 26 aprilie 2024, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiu disponibil

Sponsori: Smart Home Development (Sponsor Platinum), ComputerLand Romania (Sponsor Gold), Profi (Sponsor Silver), Eutron Invest Romania (Sustainability Sponsor), Mirdatod Ibăneşti (Sponsor Degustare)

Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, Wiren România

 Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, #romaniafuncționează

 Expozanți: Lactate Bradet, Crama Basilescu

Mai multe detalii pe FoodIntelForum.ro

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...