Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution

Date:

Biroul Wolf Theiss din București a asistat AIRSOL S.r.l., societate deținută de SOL S.p.A. (grup italian care activează în sectorul gazelor tehnice, industriale și medicinale) cu privire la achiziționarea unei participații majoritare în cadrul MedAir Oxygen Solutions S.R.L., o societate activă în domeniul îngrijirii medicale la domiciliu. Tranzacția a fost semnată și finalizată la data de 21 martie 2024.

Echipa Wolf Theiss a fost coordonată de Bryan W. Jardine (Managing Partner) împreună cu Andreea Cărare (Senior Associate) și Marius Moldoveanu (Associate).

Wolf Theiss a asistat AIRSOL pe parcursul tuturor etapelor tranzacției, inclusiv în faza de due diligence, obţinerea aprobării FDI și negocierea documentelor pentru finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Acționarul minoritar rămas în societate va păstra poziţia de management în cadrul companiei, ceea ce a impus redactarea și negocierea unor documente suplimentare care să reglementeze relaţia dintre părți în această nouă structură.

Aceasta este o tranzacție de referință pentru AIRSOL, reprezentând intrarea grupului pe piața din România de îngrijire la domiciliu și reflectă angajamentul companiei de a crește și de a se extinde în Europa.

Prin această tranzacție, compania italiană va aduce pe piața românească experiența, know-how-ul și capacitățile sale de zeci de ani, îmbunătățind astfel serviciile și produsele disponibile în sectorul românesc de îngrijire la domiciliu. 

Pe parcursul ultimelor luni, am lucrat îndeaproape cu avocaţii Wolf Theiss. Expertiza, dedicarea și abordarea lor proactivă au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”, a declarat Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group.

„Suntem încântați că am reprezentat Grupul SOL în această tranzacție, care marchează intrarea sa pe piața din România. Astfel, AIRSOL își consolidează poziția în Europa și în regiunea CEE/SEE și aduce o îmbunătățire serviciilor și produselor paliative din România. Le mulţumim tuturor celor implicaţi în această tranzacţie, care au lucrat pentru finalizarea sa cu succes”, a declarat Bryan Jardine, Managing Partner al biroului Wolf Theiss din București. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța

ENGIE Romania a finalizat procesul de achiziție a unui...

Un nou capitol al cooperării România-Kazahstan

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București...