20 de ani AHK Romania – Gala & Awards

Date:

AHK România celebrează 20 de ani de la înființare printr-o gală aniversară de excepție care va avea loc la Palatul Parlamentului, pe 1 septembrie 2022, începând cu ora 18:00.

Gala Aniversară de 20 de ani este un eveniment de mare anvergură al AHK România, cu aproximativ 700-800 de participanți din mediul de afaceri româno-german, dar și din mediul cultural, politic și administrativ. După discursurile invitaților noștri de onoare, vom decerna pentru prima oară Premiile Economiei Româno-Germane –„AHK Awards”. Acestea au scopul de a onora si promova companii și proiecte în contextul economic actual.
Vor fi premiate companii, proiecte sau inițiative ale mediului de business româno-german în funcție de4 categorii:
• Business Excellence;
• Our Employees – Our Success;
• Responsibility for the Future;
• Innovation and new technologies.

Seara galei aniversare va continua cu networking într-un cadru festiv, astfel membrii comunității AHK România și partenerii pot stabili noi contacte și își pot menține colaborările existente.

Găsiți aici agenda evenimentului.

 Detalii despre această inițiativa regăsiti pe site-ul dedicat: www.ahkawards.ro.

_________________


Pentru AHK România anul aniversar 2022 stă sub semnul sustenabilității, o temă extrem de actuală și care nu poate fi ignorată. Sustenabilitate înseamnă investiții în educație, cercetare și dezvoltare, în calitatea vieții din orașele și regiunile în care trăim. Sustenabilitatea presupune, de asemenea, sisteme economice durabile care să fie acceptate și susținute de societate. Pe acest complex tematic dorim să ne concentrăm în AHK Sustainabilityear 2022 și, printr-o serie de evenimente, să inițiem proiecte „verzi”, să provocăm la un dialog între actorii politici, economici și societatea civilă și să creăm idei noi, inovatoare pentru un viitor sustenabil. Companiile germane sunt pregătite să își pună la dispoziție tehnologiile de care dispun, Know-how-ul și Best Practice, pentru a aduce relațiile economice bilaterale la un nou nivel.

Stay tuned: #PartnerForSustainability #20AHKRomania

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...