Cardurile UnionPay sunt acceptate la ATM-urile Alpha Bank Romania

Date:

Alpha Bank este prima bancă din România ce acceptă cardurile UnionPay în rețeaua proprie de terminale ATM.

Alpha Bank Romania a semnat un acord de parteneriat cu UnionPay International, unul dintre cei mai mari emitenți de carduri din lume, devenind prima bancă din România care acceptă cardurile UnionPay în rețeaua natională de terminale ATM.

România a devenit în ultimii ani o destinație de interes pentru întreprinzătorii și turiștii chinezi, iar acest nou parteneriat va facilita tranzacțiile financiare și va aduce multiple beneficii posesorilor de carduri UnionPay.

“Suntem onorați să lansăm acest parteneriat cu UnionPay în România. Toți posesorii de carduri UnionPay vor avea de acum înainte posibilitatea de a efectua tranzacții sigure și convenabile prin rețeaua de ATM-uri Alpha Bank Romania și în scurt timp prin rețeaua de terminale POS din toată țara” a declarat Cristian Dragoș, Vicepresedinte Executiv Retail Alpha Bank Romania.

Wei Zhihong, directorul filialei europene UnionPay International, a adăugat: „Parteneriatul anunțat  astăzi reprezintă încă un pas înainte în procesul nostru de expansiune globală. Nu există nicio îndoială că România a devenit o piață importantă pentru afacerile și turiștii chinezi, iar parteneriatul cu Alpha Bank Romania va aduce beneficii posesorilor de carduri UnionPay și va facilita  tranzacțiile financiare”.

Cu peste 7 miliarde de carduri emise în toată lumea, UnionPay este organizația cu cea mai mare bază de carduri din lume. Rețeaua sa globală s-a extins în 174 de țări și regiuni, acoperind 52 de milioane de comercianți și peste 2,6 milioane de ATM-uri în întreaga lume.

 

 

București, 23 mai 2019

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate