CONNECTIONS INVESTEȘTE PESTE 70.000 EUR ȘI SE EXTINDE ÎN NORDUL CAPITALEI

Date:

Connections, lider pe piața de digital transformation din România, Bulgaria și Serbia și-a extins sediul într-o locație de 600 mp, în cadrul Iride Business Park, unde își desfășoară activitatea departamentul de BPO.

„Decizia acestei mutări este bazată, pe de o parte, pe extinderea echipei Connections din România, iar, pe de altă parte, din motive logistice si de eficientizare a operațiunilor, era necesar să ne aflăm mai aproape de unul dintre clienții noștri strategici”, declară Vlad Sgindar, Service Delivery Manager, Connections.

De asemenea, costurile cu sediul și amenajarea au depășit suma de 70.000 de euro, iar mutarea în sine a durat aproximativ 3 luni. Proiectarea și implementarea au fost realizate cu personal propriu și s-a urmărit un design simplu, bazat pe alternarea zonelor de private office și open space, întreaga compartimentare fiind realizată cu pereți transparenți din sticlă.

Momentan suntem în discuții cu 2 mari jucători la nivel global pentru deschiderea unor noi centre de BPO în România și vizăm închirierea unui nou spațiu cu o suprafață de 2500 mp în zona Dimitrie Pompeiu/Pipera. Pentru niciunul dintre spații nu am apelat la intermediari, ci am discutat direct cu dezvoltatorul”, a subliniat Bogdan Florea(foto), fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Connections mai deține în România un sediu de 500 mp în centrul capitalei, pe Strada Buzești 75, unde se află departamentele de Software development, Operations, HR Admin, IT Support, Recrutare & Brand Development și Finance, dar și birouri de 300 mp în Sofia și Belgrad unde a optat pentru soluții de shared offices.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate