EXEC-EDU lansează o campanie de strângere de fonduri pentru refugiații ucraineni

Date:

EXEC-EDU, liderul pieței de executive education, vine în ajutorul refugiaților ucraineni și lansează campania „Together We Heal”, prin care își propune să colecteze fonduri pentru cetățenii din Ucraina care ajung în țara noastră. Fondurile vor fi direcționate către servicii de consiliere psihologică și coaching.

„Trăim o perioadă cu totul atipică ce vine să ne destabilizeze și mai mult emoțional, pentru că dincolo de business, suntem în primul rând oameni. Pe noi ne-a impresionat profund efortul companiilor și al românilor în general de a veni în sprijinul refugiaților și ne dorim să ne alăturăm demersurilor umanitare, punând la dispoziție experiența noastră”, a declarat Oana Scarlat, CEO EXEC-EDU.

Companiile se pot astfel alătura campaniei de susținere a refugiaților din Ucraina participând la cele trei cursuri organizate de EXEC-EDU ca parte a acestei acțiuni.  

„Noi propunem trei cursuri adaptate acestei perioade, urmând ca fondurile obținute în urma acestora să fie direcționate integral către servicii de consiliere psihologică și coaching 1 la 1 pentru refugiații ucraineni relocați în România. Suntem în strânsă legătură cu managerii de HR din marile companii multinaționale, care în toată această perioadă au petrecut zile și nopți pentru a le oferi hrană și adăpost colegilor lor din Ucraina și toți ne-au spus că sunt copleșiți emoțional, iar unii dintre ei trăiesc o traumă majoră”, a mai declarat Oana Scarlat.

Cele trei cursuri organizate de EXEC-EDU ca parte a campaniei „Together We Heal” sunt următoarele:

  1. Managementul comunicării în situații de criză – cursul se adresează echipelor manageriale și departamentelor de resurse umane care vor să identifice cele mai potrivite soluții legate de modul în care pot adresa comunicarea în interiorul organizației, construirea strategiei, a măsurilor și a stakeholderi-lor implicați și cum pot gestiona eficient și transparent posibilele blocaje interne survenite în acest context.
  2. Managementul riscului în situații de criză – această sesiune reia cele mai utile modele de analiză de risc din perspectiva actuală și pune pe tapet potențiale soluții de abordare a riscurilor (impact, prioritizare, contracarare, reducere și control).
  3. Managing uncertainty – programul se adresează atât managerilor, cât și altor persoane din cadrul companiilor care au nevoie să găsească resurse să-și susțină echipele pentru a gestiona mai ușor stresul și anxietatea cu care se confruntă în această perioadă.

Înscrierile companiilor în această campanie sunt deschise până pe 31 Martie.

EXEC-EDU poate organiza și alte cursuri și workshop-uri, în funcție de interesele și prioritățile companiilor.

Înscrierile pentru sesiunile de terapie și coaching se vor face în ordinea primirii acestora și vor fi programate cu ajutorul reprezentanților departamentelor de HR din companiile care au făcut sau urmează să facă demersuri pentru a aduce colegii din Ucraina în România. Sesiunile se vor desfășura în limba engleză.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Ce pot face companiile pentru a deveni mai sustenabile și a avea un impact pozitiv asupra mediului?

Află răspunsul pe 13 decembrie 2022, în cadrul noii...

Financial Outcome: închiderea anului financiar 2022 și noutățile fiscale pentru 2023

Pe 12 decembrie 2022, afli totul despre închiderea anului...

eToro lansează ValueStars, un portofoliu care oferă acces la „cele mai bune active de cumpărat”

Rețeaua socială de investiții eToro a anunțat lansarea ValueStars,...

Un nou an aduce noi campioni ai procedurilor amiabile, desemnați de OCDE. Care este poziția României?

Monica Todose, Director PwC România Mihail Boian, Avocat Partener D&B...