FOCUS București – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară

Date:

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) vă invită miercuri, 8 iunie 2022, începând cu ora 9:00, la a patra ediție a Conferinței FOCUS București – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară, ce va avea loc în Aula Carol I din sediul nostru istoric – Palatul CCIB, situat în str. Ion Ghica nr. 4, București.

Cu o tradiție de aproape 155 de ani de activitate neîntreruptă în slujba oamenilor de afaceri, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti oferă companiilor instrumentele și soluțiile pentru a performa în competiția globală, creând o veritabilă platforma de dialog între diverșii actori implicați în activitatea economică și de dezvoltare a Bucureștiului.

În cadrul celei de-a patra ediții a conferinței FOCUS BUCUREȘTI vor fi abordate teme de mare interes pentru comunitatea de afaceri, dintre care enumerăm: digitalizarea administrației si accesul operatorilor economici la serviciile publice pentru rezolvarea problemelor administrative și fiscale, București Smart City – soluții și oportunități, infrastructura de transport – provocări și soluții inteligente, modele de economie circulară, și nu în ultimul rând, proiecte și investiții PNRR.

FOCUS BUCUREȘTI – dezvoltare urbană, digitalizare, economie circulară aduce împreună cei mai importanţi reprezentanţi ai comunităţii de afaceri reunite în jurul CCIB şi reprezentanți ai administraţiei centrale şi locale, şefii principalelor instituţii implicate în reglementarea activităţii firmelor din Capitală, pentru a clarifica problemele apărute în relaţia autorităţi – mediu de afaceri şi pentru a identifica împreună soluţii şi bune practici menite să transforme Bucureştiul într-o metropolă modernă a businessului românesc.

Graţie speakerilor prezenți la conferinţă, persoane cu experienţă deosebită şi cu putere de decizie, suntem convinşi că evenimentul va ramâne unul de referinţă pentru metropola bucureşteană.

Participarea la eveniment este gratuită, cu condiția confirmării prezenței dumneavoastră  în prealabil la  email: [email protected].

În plus, vă invităm să profitați de posibilitatea promovării companiei, achiziționând unul din pachetele de parteneriat puse la dispozitia dumneavoastră. În acest sens, vă invităm să contactați pe dna Cristina Șerbanescu, Sef Birou Comunicare şi Protocol, e-mail: [email protected] sau tel. 0730 990 764.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului Forumul Energiei

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului...

Profitul net ajustat al Xiaomi se dublează în primul trimestru și ajunge la 6,5 miliarde RMB

Traiectorie robustă de creștere, catalizată de multipli factori  Corporația...

ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 28,5% din capitalul JT Grup Oil la Bursa de Valori București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința...