Vă invităm pe 20 ianuarie, între orele 16:00 – 18:00, la Gala Regista 2022, primul eveniment de  premiere a primăriilor și instituțiilor digitalizate din România care s-au remarcat în procesul de modernizare a activității în anul precedent. 

Reprezentanți ai instituțiilor și administrației publice centrale, regionale și locale din toate județele  României, reprezentanți ai companiilor private și specialiști în digitalizare și e-Guvernare și media sunt  invitați să participe la evenimentul organizat la sediul Regista din București, transmis online pe pagina evenimentului. În cadrul stream-ului live difuzat pe canalele de comunicare Regista, participanții media  sunt încurajați să adreseze întrebări pentru a fi abordate în timpul evenimentului.  

Accesul la eveniment este gratuit, însă vă încurajăm să vă înscrieți pentru a primi la timp toate detaliile  despre accesul online și platformele pe care este difuzat evenimentul.  

Agenda evenimentului: 

∙ Dezbatere: Digitalizarea în România, încotro? Ce schimbări și oportunități se anunță pentru 2022?

◦ Alexandru Lăpușan, CEO, Zitec 
◦ Daniel Rusen, Marketing and Operations Director, Microsoft 
◦ Silvia Ionescu, Head of Ecommerce, Banca Transilvania 
◦ Adrian Dinculescu, Managing Director, Namirial 
◦ Tudor Roșca, City Manager, Primăria Sectorului 1 


Gala de premiere Regista 2022 

◦ Primăria cu cea mai bună prezență în mediile sociale 
◦ Primăria cu cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii 
◦ Cea mai digitalizată instituție 
◦ Cea mai digitalizată primărie de comună 
◦ Cea mai digitalizată primărie de oraș 
◦ Categorie surpriză 

Tombola Gala Regista 2022 – premii în valoare de 1.000 euro 

Recital de excepție live – Damian Drăghici 

Gala Regista 2022 este organizată în parteneriat cu publicația online Spotmedia, partenerii principali ai  evenimentului sunt Zitec, Microsoft, Banca Transilvania și Namirial iar partenerii media sunt Total PR,  Wall-street, 9AM, Start-up.ro, Ghidul Primariilor, Bursa, Economistul, BizPlus și Agerpres. Evenimentul  este susținut de Europa FM. Pentru a primi la timp toate detaliile evenimentului vă invităm să vă înregistrați prin intermediul  formularului disponibil pe pagina evenimentului.

DISTRIBUIȚI