Înscrie-te la AHK Awards!

Date:

Comunitatea de business româno-germană este o comunitate puternică, iar noi ne mândrim cu succesul companiilor care fac parte din ea. A venit momentul să scoatem la lumină poveștile de succes din spatele comunității pe care o reprezentăm.

La mai bine de o săptămână de la lansarea AHK Awards ne bucurăm că avem primele înscrieri la această primă ediție a Premiilor Economice Româno-Germane. Primele companii au intrat în competiție cu soluțiile și proiectele lor, demonstrând că pot atinge excelența. Avem companii care pun angajatul în centrul atenției, iar acțiunile acestea duc direct spre rezultate mai bune. Sau soluții digitale care optimizează procesele și eliberează astfel resurse care pun clientul și nevoile acestuia în prim-plan. Sau aflăm cum prin curajul de a-și analiza critic business-ul, se pot lua decizii care să crească vânzările de 4 ori și să extindă considerabil portofoliul de client.

Cursa merge mai departe! Încurajăm toate companiile eligibile care au un proiect, o poveste sau o activitate care merită să fie făcută publică, să aplice pe www.ahkawards.ro . Mai aveți timp până în 24 iunie!

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...