Noi locuri de muncă sunt vacante la nivel național

Date:

Peste 28.800 de locuri de muncă sunt vacante la nivel național, anunță Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe oferte sunt pentru agent de securitate și lucrător commercial, conform datelor Profit.ro.

De asemenea, potrivit datelor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă vacante, în evidențele ANOFM, sunt disponibile 28.870 de locuri de muncă, scrie News.ro. La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.945), lucrător comercial (1.235), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (920), paznic (893), muncitor necalificat în industria confecțiilor (856), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie (715), manipulant mărfuri (689), ucenic (665), confecționer-asamblor articole din textile (648), șofer autocamion/mașină de mare tonaj (505).
Totodată, oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul ANOFM (www.anofm.ro), la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

O nouă provocare pentru Green Deal  

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Studiu: 38% din românii care își împart cheltuielile cu partenerul sau familia nu își monitorizează plățile

38% dintre românii care își împart cheltuielile cu partenerul...

Consolidarea rețelei electrice: O prioritate pentru atingerea obiectivelor de decarbonizare ale României pentru 2030

Energy Policy Group a publicat un raport numit „Consolidarea...