Programul evenimentului „The Power Table – Cum arată rezultatele financiare și cum investim”:

Date:

  • cum arată rezultatele financiare pentru Trimestrul II 2021 și care sunt indicatorii importanți din raportări;
  • cum arată primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2021;
  • facem primele estimări ale dividendelor pe care companiile listate la Bursă de Valori București ar putea să le distribuie din profitul aferent anului 2021;

Vom analiza companiile relevante listate pe Piață principala și pe segmentul AeRO la Bursă de Valori București pentru a afla:

Care este tema evenimentului „The Power Table – Cum arată rezultatele financiare pe anul 2021 și cum investim”

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesită înscriere și confirmare din partea organizatorilor.

Că de obicei, Mircea Iliescu – Trainer și Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentare detaliată a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursă de Valori București.

Cu Cătălin Chiș – Director General, Președinte al Consiliului de Administrație LIFE IS HARD | Work Soft vom discuta despre rezultatele financiare ale societății pe Semestrul I, viitoarea majorare de capital social și modul în care compania a reușit să integreze societățile achiziționate recent.

În cadrul evenimentului, vom discuta cu Ștefan Musgociu, Specialist Business Development și Marketing la Bursă de Valori București, despre cele mai noi listări, ce companii care se pregătesc să vină la BVB în perioada următoare și demersurile legate de înființarea Contraparţii Centrale.

Care sunt subiectele abordate la cea e-a 3-a ediție din 2021 a  evenimentului The Power Table – Cum arată rezultatele financiare și cum investim

După încheierea perioadei de raportări, pe data de 2 martie 2021, aceste rezultate vor fi discutate, în cadrul celei de 3-a ediții din acest an a evenimentului „The Power Table – Cum arată rezultatele financiare și cum investim”. 

Alte 9 companii listate pe piața AeRO își vor publică pe parcursul lunii septembrie datele financiare aferente Trimestrului II.

One United Properties și Turbomecanica S.A. vor publică datele financiare la 6 luni pe data de 30 august. Ultima zi din luna va fi foarte aglomerată, cu date din partea a nu mai puțin de 10 dintre cele mai importate companii listate la Bursă de Valori București, printre care Cemacom S.A., Fondul Proprietatea, MAM Bricolaj, Sphera Franchise Group și 2 SIF-uri.

Cel mai mare număr de companii vor raporta în săptămâna 23-27 august: Banca Transilvania, Transport Trade Services și Vifrana S.A. (23 august), Antibiotice Iași S.A., Norofert S.A. (24 august), Purcari Wineries (25 august), AAGES (26 august) și Bittnet Sytems, Medlife S.A., Raiko Transilvania, Aerostar și Bonas Import Export S.A. (27 august).

Electrică S.A. și Patria Bank au raportat pe data de 17 august urmate, o zi mai târziu, de iHunt Technology Import-Export S.A. și Star Residence Invest apoi de Impact Developer & Contractor S.A. și Life is Hard, (19 august).

Grosul raportărilor financiare va fi în perioada 11-31 august, cu accent pe ultimele zile ale lunii. Astfel, Alro Slatina își va publică rezultatele pe data de 11 august, urmată de Bursă de Valori București, Conpet S.A., Visual Fan și Transgaz (12 august) și Biofarm S.A. SSIF BRK Financial Group, Digi România, Romgaz, Nuclearelectrica, Transelectrica, Transilvania Broker și 3 dintre cele 5 SIF-uri.

Teraplast S.A., OMV Petrom și Erste Bank deschid sezonul de raportări financiare aferente primelor 6 luni din 2021, publicând rezultatele financiare în ultimele zile ale lunii iulie (26, 28, respectiv 30.07). BRD Societe Generale va fi prima societate listată la Bursă de Valori București care își va publică raportările financiare în luna august, pe dată de 3.

Nu mai puțin de 13 companii care au venit anul acesta la Bursă de Valori București își vor publică pentru prima dată, în lunile august și septembrie, rezultatele financiare din postura de companii publice. Vifrana S.A., Bonas Import Export, Firebyte Games, MAM Bricolaj, Agroserv Măriuță, Star Residence Invest, Raiko Transilvania Simtel, Transport Trade Services, Visual Fan, Arctic Stream, AirClaim, Agroland Agribusiness și One United Properties s-au listat în acest an la BVB.

Locație: Eveniment Online

Ora: 18:00 – 21:00

Dată: 1 septembrie 2021

Analizăm companiile relevante listate la Bursă de Valori București

18:00 – 18:05 – Accesul participanților la evenimentul online
18:05 – 18:30 – Despre cele mai noi listări, ce companii care se pregătesc să vină la BVB în perioada următoare și demersurile legate de înființarea Contrapărţii Centrale – Ștefan Musgociu, Specialist Business Development și Marketing Bursă de Valori București

18:30 – 19:00 – Despre rezultatele financiare ale societății pe Semestrul I, viitoarea majorare de capital social și modul în care compania a reușit să integreze societățile achiziționate recent – Cătălin Chiș – Director General, Președinte al Consiliului de Administrație LIFE IS HARD | Work Soft

19:00 – 20:45 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer și Financial Advisor la BVBescu.ro

20:45 – 21:00 – Sesiune Q&A

Evenimentul se adresează investitorilor de la Bursă de Valori București și celor care sunt interesați să investească pe Piața de Capital.


Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori București, 2Performant S.A. și Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, România Durabilă și București Business, Prahova Business și Reușită TV (Parteneri media).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Relația românilor cu băncile în ultimii opt ani 

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor din domeniul Bancar...

Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Misiune economică România-Spania la Barcelona și în Insulele Baleare

Platforma Repatriot, care conectează românii din afara granițelor cu...

Concurs european de educație financiară organizat de Asociația Română a Băncilor

  Asociația Română a Băncilor, în parteneriat cu Banca Naţională...