Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 se desfășoară până pe 13 august!

Date:

Cele mai importante criterii de care
țin cont angajatorii în recrutarea tinerilor

    În perioada 16 iunie și până pe 13 august, pe portalul de carieră Hipo.ro, se desfășoară Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021, cel mai complex eveniment de recrutare online, dedicat în special absolvenților din promoția 2021 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerilor profesioniști care se află în căutarea unui program de internship, trainee sau a primului loc de muncă.  Companiile de top prezente în cadrul evenimentului pun la dispoziția participanților oportunități de carieră în domenii diverse precum: FMCG, Telecom, Inginerie, BPO, Consultanță sau Resurse Umane.

    Cea de a 15-a ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți reunește 19 companii de top care pun la dispoziție tinerilor cele mai noi oportunități de carieră din această vară. Companiile participante care se află în proces de recrutare sunt: Deloitte România, Emerson, Evalueserve, GEP Worldwide, Gi Group România, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestle România, P&G, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Vodafone România, BDO România, Bookster, NOBEL, Pharmafarm (Consortiul Gedeon Richter), Ziarul Bursa.

    Pe lângă programele de internship și joburile entry level la care candidații pot aplica în cadrul evenimentului, aceștia pot lua parte la sesiuni online de dezvoltare profesională în care pot afla de la specialiști despre vorbitul în public și gestionarea emoțiilor, crearea CV-ului potrivit si multe alte subiecte de carieră.

    Tot în cadrul evenimentului vor fi disponibile ghiduri de carieră ce pot fi descărcate gratuit, care cuprind informații valoroase menite să îmbunătățească participanților cunostințele pentru a face primul pas în carieră sau pentru a își construi viața profesională potrivită.

    Candidații vor avea parte și de un Quiz interactiv de carieră, special conceput pentru a îi ajuta să descopere domeniul spre care se pot îndrepta în alegerea jobului potrivit.

    Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2020 – Ianuarie 2021 pe un eșantion de 337 companii, au reieșit cele mai importante criterii de care angajatorii țin cont atunci când recrutează candidați junior. Experiența de lucru anterioară, cunoașterea limbii engleze și internship-urile sunt cele mai importante criterii în procesul de recrutare a tinerilor. 

„Experiențele profesionale de orice fel sunt un element care nu ar trebui să lipsească din CV-ul unui junior. Știm cât de valoroase sunt aceste experiențe și de aceea considerăm că Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți creează contextul ideal pentru a găsi oportunitățile potrivite. Evenimentul ofera toate cele necesare pentru ca un candidat să aibă startul dorit în carieră”, declară Project Managerul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

TimelineDescription automatically generated

    Conform raportului, specializările pentru care sunt cele mai multe poziții disponibile în 2021 sunt pentru candidații care au un profil economic și tehnic.

TimelineDescription automatically generated with medium confidence

    Până pe 13 august, tinerii cu o experiență profesională de 0-3 ani pot accesa pagina evenimentului Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 unde pot accesa cele mai actuale joburi și programe de internship oferite de companiile participante.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...