The Power Table – Cum arată rezultatele financiare pentru Trimestul III și cum investim

Date:

A 4-a ediție din seria de 4 evenimente din 2021
Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori București
Data: 17 noiembrie 2021
Ora: 18:00 – 21:00
Locație: Eveniment Online

După o serie de trimestre foarte bune, majoritatea companiilor listate la Bursa de Valori București vor raporta în luna noiembrie rezultatele financiare la 9 luni pe anul 2021. Este un sezon care aparține, în mare măsură societăților listate pe Piața principală, emitenții din piața AeRO neavând obligația de a publica raportări la Trimestrul III.

Teraplast S.A. a deschis, pe data de 25 octombrie, sezonul de raportări financiare, urmată de Life is Hard și OMV Petrom (29 octombrie), Erste Bank (2 noiembrie) și BRD Societe Generale (4 noiembrie). Majoritatea companiilor își vor publica rezultatele la 9 luni în doar 3 zile:

  • Bursa de Valori Bucuresti S.A., Farmaceutica Remedia, Transilvania Broker S.A. (11 noiembrie);
  • Alro S.A., Bittnet Systems, Digi Communications NV, Electrica S.A., Medlife, Romgaz S.A., Nuclearelectrica S.A., SIF Transilvania, SIF Oltenia, Transelectrica S.A., Transgaz S.A. sau Banca Transilvania (12 noiembrie);
  • Biofarm S.A., Cemacom S.A., Conpet S.A., Fondul Proprietatea, One United Properties, Patria Bank, Sphera Franchise Group, SIF Banat-Crisana, Evergent Investment, SIF Muntenia, Transport Trade Services sau Purcari Wineries (15 noiembrie)

Și o parte dintre emitenții din piața secundară au anunțat deja că vor oferi rapoarte la 9 luni, Printre aceștia: Life is Hard (29 octombrie), Agroland Business System (11 noiembrie), iHunt Tehcnologies Import-Export S.A. și Agroland S.A. (15 noiembrie), Safetech Technologies (19 noiembrie), Vifrana și Norofert S.A. (23 noiembrie), Bonas Import-Export S.A. (24 noiembrie), Holde Agri Invest si Firebyte Games (26 noiembrie).

2 Performant Network S.A., Agroland Agribusiness, Visual Fan, Arctic Stream Air Claim, MAM Bricolaj, Agroserv Mariuța, Star Residence Invest, Raiko Transilvania si Simtel Team nu își vor publica rezultatele financiare la 9 luni. Fiind listate pe Piața AeRO, acestea nu au obligații legale în a publica raportările intermediare, la 3 și 9 luni. 

După încheierea perioadei de raportări, pe data de 17 noiembrie 2021, aceste rezultate vor fi discutate, în cadrul celei de 4-a ediții din acest an a evenimentului The Power Table – Cum arată rezultatele financiare și cum investim

Care sunt subiectele abordate la cea de-a 4-a ediție din 2021 a  evenimentului The Power Table – Cum arată rezultatele financiare și cum investim?

În cadrul evenimentului, vom discuta cu Ștefan Musgociu, Specialist Business Development și Marketing la Bursa de Valori București, despre cele mai noi listări și ce companii care se pregătesc să vină la BVB în perioada următoare.

Vom analiza, alături de  Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A.  listările care au avut loc în 2021 și vom vorbi despre cum se desfășoară un plasament privat și cum pot participa la el investitorii la Bursa de Valori București.

Cu Cătălin Chiș – Director General, Președinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft vom analiza rezultatele financiare ale societății la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societății și evoluția companiilor la care Life is Hard are dețineri.

După prezența la evenimentul din luna mai, dedicat rezultatelor financiare pe Trimestrul I, Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A. revine in noiembrie la „The Power Table” pentru a discută despre rezultatele financiare ale societății la 9 luni, planurile de dezvoltare ale companiei pentru anul 2022 și pe plan intern și extern.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer și Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliată a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori București.

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului „The Power Table – Cum arată rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala și pe segmentul AeRO la Bursa de Valori București pentru a afla:

  • cum arată rezultatele financiare pentru Trimestul III 2021 si care sunt indicatorii importanți din raportări;
  • cum arata primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2021;
  • facem primele estimări ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2021;

AGENDA evenimentului „The Power Table – Cum arată rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”:


17:50 – 18:00 – Accesul participanților la evenimentul online
18:00 – 18:20 – Despre cele mai noi listări și ce companii care se pregătesc să vina la BVB în perioada următoare – Ștefan Musgociu – Specialist Business Development și Marketing Bursa de Valori Bucuresti
18:20 – 18:40 – Despre listările care au avut loc în 2021, cum se desfășoară un plasament privat și cum poți participa la el dacă ești investitor la Bursa – Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A.
18:40 – 19:10 – Despre rezultatele financiare ale societății la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societății și evoluția companiilor la care Life is Hard are dețineri – Cătălin Chiș – Director General, Președinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft
19:10 – 19:40
– Despre rezultatele financiare ale societății la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societății pentru anul 2022 și pe plan extern –Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A.
19:40 – 21:00 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
21:00 – 21:15 – Sesiune Q&A

Evenimentul se adresează investitorilor de la Bursa de Valori București și celor care sunt interesați să investească pe Piața de Capital.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...