Titus Corlățean, Senatul României: Văd tema resurselor de la Marea Neagră ca proiect de țară și trebuie să facem un efort politic, în interesul național

Date:

Tema resurselor de la Marea Neagră trebuie să fie proiect de țară și trebuie să facem un efort politic transpartinic, în interesul național, a spus Titus Corlățean, Președinte interimar, Senatul României, la FORUMUL „Importanța geostrategică și economică a Mării Negre în actualul context european”, organizat de Financialintelligence.ro și România Durabilă.

Acesta a precizat că adesea ne-am pierdut în detalii, în ciuda intereselor mari. 

Cooperarea regională la Marea Neagră a fost mereu o prioritate, a precizat Titus Corlățean, care a spus că acest subiect a făcut parte din mapa președinției României la Consiliul European.

„Văd această temă drept proiect de țară și este timpul să facem un efort politic transpartinic. Este nevoie de o bună cooperare la nivelul verticalei puterii și trebuien să arătăm viziune, pentru interesul statului”, a spus Titus Corlățean.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Noile reglementări UE pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor, tema centrală a Forumului România Eficientă 2024

Creșterea performanței energetice a clădirilor, responsabile pentru 40% din...

Lavazza – cifră de afaceri de peste 3 miliarde de de euro în 2023

Consiliul director al Grupului Lavazza a aprobat declarațiile financiare...