Vânzările de roviniete s-au diminuat cu 25%

Date:

Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR, care operează şi platforma online de vânzare de roviniete Roviniete.ro, a anunţat marţi că a înregistrat în luna martie o reducere cu 10% a vânzărilor de roviniete, pe fondul stării de urgenţă şi al măsurilor implementate de autorităţi, potrivit News.ro.

”Contracţia cea mai puternică s-a înregistrat în categoria vehiculelor de transport persoane, unde scăderea din ultima săptămână din martie este de aproape -80%, în timp ce dinamica pentru autoutilitare şi transport marfa a fost de -15%. Pentru categoria autoturismelor, scăderea la nivelul aceleiaşi perioade  a fost de -40%”, potrivit datelor extrase din platforma Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat zilele trecute că valabilitatea rovinietei nu se prelungeşte automat în perioada stării de urgenţă, întrucât aceasta nu se încadrează în categoria „documentelor eliberate de autorităţile publice”.

Echipa Scala Assistance lucrează la distanţă în această perioadă, pentru a asigura funcţionarea optimă a sistemului online de emitere a rovignetei, taxei de pod şi celorlalte servicii, potrivit sursei amintite.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...