El a venit : „Niciun vis nu este prea mare, nicio provocare nu este prea dificilă”

Date:

„Acum este timpul ca America să-și vindece rănile cauzate de dezbinare, trebuie să ne unim. Tuturor republicanilor și democraților și independenților din întreaga națiune, le spun că este timpul să ne strângem împreună precum un singur popor unit. A venit timpul. Mă angajez în fața fiecărui cetățean de pe tărâmul american că voi deveni un președinte pentru toți americanii, și acest lucru este atât de important pentru mine.

Celor care au ales să nu mă susțină în trecut, și aceștia au fost destui, le solicit ajutorul și îndrumarea, astfel încât să putem lucra împreună și să unificăm marea noastră țară.

Așa cum am spus încă de la început, nu am avut o campanie, ci mai degrabă o mare mișcare incredibilă a milioane de bărbați și femei muncitori, care își iubesc țara și își doresc un viitor mai bun și mai luminos pentru ei și familiile lor. Este o mișcare compusă din americani, indiferent de rasă, religie, educație și opinii, care doresc și se așteaptă ca guvernul nostru să servească poporul – și asta vor primi.

Lucrând împreună, vom începe dificila sarcină de a reconstrui națiunea noastră și de a reînnoi visul american. Mi-am petrecut toată viața, și la fel și în business, căutând potențialul nevalorificat în proiecte și în oameni de pretutindeni. Asta este acum ceea ce vreau să fac pentru țara noastră. Un potențial enorm. Am ajuns să cunosc atât de bine țara noastră, potențialul enorm. Va fi un lucru frumos. Fiecare american va avea oportunitatea să se realizeze până la potențialul său maxim. Bărbații și femeile din țara noastră care au fost uitați, pe viitor, nu vor mai fi uitați.

Ne vom repara orașele, ne vom reconstrui autostrăzile, podurile, tunelurile, aeroporturile, școlile și spitalele. Ne vom reconstrui întreaga infrastructură, care, apropo, dacă nu o vom reconstrui, se va duce pe copcă. Și vom pune la treabă milioane de americani (…)

Ne vom înhăma la un proiect de creștere și reînnoire națională. Voi căuta cele mai creative talente ale națiunii și voi chema alături pe cei mai buni, pe cei mai strălucitori dintre ei să-și pună talentul la contribuție spre beneficiul tuturor. Se va întâmpla asta! Avem un plan economic măreț. Ne vom dubla ritmul și nivelul de creștere și vom fi cea mai puternică economie de oriunde din lume. În același timp, primim alături de noi orice altă națiune vrea să ni se alăture pe acest traseu. Vom avea strălucite relații externe. Ne așteptăm să construim excelente relații pentru că nici un vis nu este prea mare, nicio o provocare nu este prea dificilă.

Varianta integrală a articolului este disponibilă doar pe bază de abonament

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

De zece ori, angajator de zece: JTI România

JTI este Top Employer (Angajator de Top) pentru al...

Ce trebuie să faci dacă ai primit o notificare de la ANAF cu privire la veniturile obținute din străinătate?

  Stela Andrei, Partener, Impozit pe venit şi contribuţii sociale,...