INACO lansează ediția aniversară a Ghidului de finanțare pentru internaționalizarea companiilor românești

Date:

De doi ani de zile, INACO a oferit firmelor, întreprinzătorilor, tuturor românilor interesați harta cât se poate de completă a finanțărilor afacerilor autohtone care doresc să se dezvolte și să exporte produse și servicii.
Acest Ghid de finanțare, care apare la împlinirea a doi ani de funcționare a ONG-ului nostru, cuprinde o prezentare multifațetată pe diferite domenii de activitate a ofertelor de finanțare a afacerilor.
Veți regăsi o ofertă de 40 de oportunități active de finanțare. 12 surse de finanțare sunt dedicate domeniului agricol. Sunt descrise apoi alte 16 programe de finanțare pentru cercetare, dezvoltare, inovare și domeniul energetic, 5 surse de finanțare pentru produse și servicii, 8 pentru industriile creative și media.
Programele de finanțare specifice sunt oferite de Uniunea Europeană, Guvernul României sau de Norvegia, Islanda, Liechtenstein (granturi SEE și norvegiene), descrise succint și adaptate nevoilor de informare rapidă a antreprenorilor – cu obiective, scop, solicitați eligibili, sume alocate, deadline-uri, praguri de calitate, valoarea sprijinului nerambursabil și alte informații suplimentare.
La aniversarea a doi ani de activitate a INACO – Inițiativa pentru Competitivitate – vă invităm să parcurgeți Ghidul nostru, „ghidați” de bucuria comunității de profesioniști care sărbătorește doi ani de voluntariat dedicat competitivității. Considerăm esențială difuzarea către comunitate a elementelor fundamentale ale competitivității – finanțarea pentru internaționalizarea afacerilor românești, în acest caz.
Ghidul poate fi accesat liber pe site-ul INACO.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului Forumul Energiei

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului...

Profitul net ajustat al Xiaomi se dublează în primul trimestru și ajunge la 6,5 miliarde RMB

Traiectorie robustă de creștere, catalizată de multipli factori  Corporația...

ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 28,5% din capitalul JT Grup Oil la Bursa de Valori București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința...